Nieuws

De rol van de apotheker voor een patiënt met een zeldzame ziekte

28 februari 2018
Jaarlijks op de laatste dag van februari vragen we aandacht voor zeldzame ziekten en de gevolgen daarvan voor patiënten. Ook in Nederland is er aandacht voor deze dag en kennen we de Internationale Zeldzame Ziektendag.

KNMP-congres 13 maart 2018

27 februari 2018
Thema van het congres: ‘patient power’. En Mosadex Groep is erbij. Met concrete oplossingen voor patient empowerment. Mosadex Groep investeert in een efficiënte samenwerking tussen patiënt en apotheek voor een optimaal behandelresultaat en maximale medicatieveiligheid.
KNMP-Voorjaarscongres_Mosadex-Groep_Patient-Power

Medicatiebeoordelingen voorzien in behoefte patiënt

23 februari 2018
Apotheker beter zichtbaar voor medicijngebruiker
Medicatiebeoordeling - Apotheker heeft contact met patiënt

Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap

11 februari 2018
Zondag 11 februari was het Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap. Voor ons als Mosadex Groep een belangrijke dag. Wij zijn namelijk koplopers op het gebied van medicatieveiligheid.
Internationale dag van vrouwen en meisjes in de wetenschap 2018 Service Apotheek Petra Hoogland

Service Apotheek weer van start met PREM Farmacie

09 februari 2018
PREM Farmacie is bedoeld om de kwaliteit van farmaceutische zorg te meten vanuit het perspectief van de patiënt. Service Apotheek heeft inmiddels meer dan 3.000 ingevulde vragenlijsten retour mogen ontvangen!
PREM onderzoek Farmacie Qualiview

Meer geneesmiddelen door vergrijzing. Hoe houden we dit veilig?

05 februari 2018
Steeds meer ouderen gebruiken steeds meer medicatie tegen chronische ziektes. De verwachting is dat het gebruik van geneesmiddelen de komende jaren met steeds twee procent zal oplopen. “Hoe houden we dit veilig?” is een vraag waar een apotheker zich dagelijks mee bezig houdt.
Service Apotheek Renetta Franssens

Nieuwe editie Mosadex-magazine

21 december 2017
Heeft u het nieuwe Mosadex-magazine al gezien? In de editie van december 2017 blikken we terug op het lustrumjaar, interviewen we apothekers én spreken we collega's van verschillende dochterondernemingen. 
Mosadex Magazine nr 6

Mosadex Experience: waardering en de film

13 december 2017
Tijdens de Mosadex Experience vroegen we iedere bezoeker hun mening te geven in een enquête. De resultaten zijn binnen! Benieuwd welke workshop als beste uit de enquête is gekomen? Met een 9,1 staat de zangworkshop van Pearl Joan bovenaan! Op de voet gevolgd door de workshops ‘Help!

Apotheek Reynaert-Nobel wint aanbesteding Medisch Centrum

12 december 2017
Het was een spannende tijd voor Apotheker Christel Duerinckx van Service Apotheek Reynaert-Nobel. De afgelopen weken was het wachten op uitsluitsel of zij en haar team de farmaceutische zorgverlening mochten gaan verzorgen vanuit het nog te bouwen Medisch Centrum Gezond en Leven ‘Zeezicht’ in Terneuzen.
Apotheek-Reynaert-Nobel

‘Niet-pluis’-formulier bij medicatieproblemen breed gewaardeerd

08 december 2017
Apotheker Marco Lourens, van Service Apotheek Malden, heeft samen met Service Apotheek St. Anthonis, Netwerk 100 en Apothekersvereniging Het Rijk van Nijmegen een oplossing bedacht om de juiste zorg te verlenen aan ouderen met medicatieproblemen.
Apotheker Lourens (Service Apotheek Malden)

Pagina's