INLOGGEN

Care4homecare, Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum partners in zorg

Care4homecare, Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum ondertekenen het convenant ‘Samenwerking op het gebied van zorg, afspraken in de keten’. De samenwerking maakt het mogelijk patiënten te verzekeren van goede zorg vanaf de indicatie in het ziekenhuis tot de chronische nazorg thuis.

Thuisziekenhuis

Care4homecare is het ‘thuisziekenhuis’ van Mosadex Groep. Het team zet zich in voor een toekomst waarin patiënten hun complexe medische zorg thuis kunnen krijgen in plaats van in het ziekenhuis. Zo voelen mensen zich zo weinig mogelijk ‘patiënt’ en zoveel mogelijk ‘gewoon zichzelf’. Hoe Care4homecare dat doet? Met hoogopgeleid personeel, moderne communicatiemiddelen én in goede samenwerking met andere zorgverleners.

Partners in de zorg

Al sinds 2011 werken Care4homecare, het Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum multidisciplinair samen als partners in een zorgketen. Ieder in hun eigen kracht. Het Erasmus MC als expertisecentrum, Rijndam als specialist in het revalidatietraject en Care4homecare als thuisziekenhuis voor zorg op locatie. Samen zetten ze zich in voor een zeer kwetsbare patiëntengroep. Deze mensen hebben door spierziekten last van zware spasmen. De intratecale behandeling met het medicijn Baclofen geeft een betere kwaliteit van leven.

Met het convenant bevestigen de drie partijen de intentie voor een nog intensiever partnership en kunnen zij nog meer patiënten thuisbehandelen, in hun vertrouwde omgeving.

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: