INLOGGEN

Issie: routeplanner voor de regionale zorg

Eenvoudig en juist voorschrijven

Issie is een hulpmiddelenbestelportaal dat voorschrijvers ondersteunt bij hun productkeuze en het bestellen van hulpmiddelen. Het zorgt voor betere hulpmiddelenzorg voor uw patiënten door het bieden van inhoudelijke ondersteuning met een doelmatig formularium. Het is een efficiënt en gebruikersvriendelijk bestelproces. Issie is op dit moment beschikbaar voor wondverbandmiddelen en wordt binnenkort uitgebreid met andere hulpmiddelendossiers.

Hulpmiddelen bestellen

Het hulpmiddelendossier is voor veel voorschrijvers een ingewikkelde zoektocht. Centrale contracten bewegen de voorschrijvers naar medisch speciaalzaken, vaak niet alleen voor de hulpmiddelen die daar gecontracteerd zijn. Daarom is Issie ontwikkeld door ApotheekZorg. Via een app bestelt de voorschrijver gemakkelijk hulpmiddelen bij Mosadex Groep. Afhankelijk van de zorgverzekeraar wordt de bestelling de juiste route ingeschoten. Bij lokale contracten gaat de bestelling naar de apotheek, bij centrale contracten naar ApotheekZorg. Gemakkelijk voor de voorschrijver, want Issie kan dus voor elke patiënt gebruikt worden. En in het geval van een lokaal contract, blijft de zorg bij de apotheek en ondersteunt Issie de samenwerking in de eerste lijn.

Maak kennis met Issie

Juiste product op het juiste moment

Huisartsen geven vaak aan dat het lastig is de juiste producten in de huidige systemen te vinden en te bestellen. Issie maakt dit gemakkelijk door een doelmatig formularium, goede productinformatie en duidelijke foto’s van de producten. De app is tevens voorzien van een ‘Wondcheck’. De voorschrijver vult de wondkenmerken in en krijgt dan de bijpassende materialen en behandeling in beeld zodat de juiste productkeuze voor de patiënt kan worden gemaakt. Direct bij de patiënt thuis via de gebruiksvriendelijke app.

Voordelen van Issie

  • Geschikt voor patiënten verzekerd bij de verschillende zorgverzekeraars.

  • Direct advies over de passende producten op basis van de ‘Wondcheck’.

  • Foto’s, omschrijvingen en advies van alle producten uit het formularium.

  • Gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk portaal voor snelle verwerking.

  • Integratie met primaire systemen van de apotheek, huisarts en thuiszorg.


Heeft u vragen over of wilt u gebruik maken van Issie?

Uw accountmanager informeert u graag over de mogelijkheden.

Download de contactkaart

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Issie. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Meer weten over deze projecten?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: