INLOGGEN

Optimaal Aanschrijven

Altijd het juiste product aanschrijven

Met het systeem Optimaal Aanschrijven is dit mogelijk. Tijdens de receptverwerking ziet u welk product het beste aansluit op uw patiënt. Het systeem houdt rekening met verschillende factoren, maakt op basis daarvan een optimale afweging en brengt op het beste moment in het aanschrijfproces een advies uit. 

Optimaal Aanschrijven: een nieuw aanschrijfadvies. Snel, simpel en met optimale adviezen.


Hoe werkt het?

Optimaal Aanschrijven is gebaseerd op beschikbare data en algoritmes. Zodra u een (elektronisch) recept in uw AIS verwerkt ontvangt u een top drie van producten, met uiteraard het best passende product op nummer één. Dit advies is op basis van verbruik, beschikbaarheid en diverse andere factoren. Hierdoor krijgt u als apotheker een optimaal advies, weet u welk product juist is voor uw patiënt en schrijft u het best passende artikel aan. 


Optimaal Aanschrijven:

  • houdt rekening met zoveel mogelijk factoren;

  • geeft optimaal advies en plaatst het best passende artikel op nummer 1;

  • vereenvoudigt het aanschrijfproces in AIS;

  • neemt het beste advies op in de proactieve herhaalmodule;

  • vergroot de materiaalmarge;

  • reduceert de verwerkingstijd;

  • geeft advies, maar laat de apotheker zelf de keuze maken.

Ook een optimale voorraad en assortiment?

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten werkt Optimaal Aanschrijven samen met Optimaal Bestellen.

Optimaal Bestellen is een geautomatiseerd centraal voorraad– en assortimentsbeheersysteem. Bij het gebruik van beide tools schrijft u niet alleen het best passende product aan, maar heeft u ook het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in uw apotheek.


Hoe wordt Optimaal Aanschrijven ervaren?

Vragen over Optimaal Aanschrijven?

Uw accountmanager staat graag voor u klaar!

Download de contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex ook de tools Optimaal Aanschrijven, Optimaal Produceren en Optimaal Bestellen.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen  

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Optimaal Aanschrijven. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: