INLOGGEN

Optimaal Bestellen

Optimaal assortiment en voorraadadvies

Met Optimaal Bestellen heeft u altijd het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in uw apotheek. Het geautomatiseerde centrale voorraad- en assortiment beheersysteem zorgt voor tijdwinst, kostenbesparing en ontzorging in uw apotheek.

Optimaal Aanschrijven en Optimaal Bestellen zorgen samen voor een optimaal logistiek proces in de apotheek.Hoe werkt het?

Optimaal Bestellen is gekoppeld aan uw AIS en geeft automatisch een assortiments- en voorraadadvies. Op basis van gebruik en de voorwaarden van zorgverzekeraars voorspelt Optimaal Bestellen wat in een bepaalde periode het juiste assortiment is voor uw apotheek.

Optimaal Bestellen:

  • altijd de juiste producten op voorraad;

  • optimalisatie bij grote assortimentswisselingen bij preferentie- en mandaatwisselingen;

  • bestelparameters optimaal ingesteld door inzet van 'machine learning' en data;

  • continue bewaking en aanpassingen aan assortiment en voorraad.Ook altijd het juiste product aanschrijven?

Optimaal Bestellen is afgestemd op de tool Optimaal Aanschrijven. Hiermee ziet u tijdens receptverwerking welk product het beste aansluit op uw patiënt. Het systeem houdt rekening met verschillende factoren, maakt op basis daarvan een optimale afweging en brengt op het beste moment in het aanschrijfproces een advies uit.

Door de samenwerking tussen Optimaal Aanschrijven en Optimaal Bestellen wordt het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk ingericht.

Meer weten over Optimaal Bestellen?

Uw accountmanager helpt u graag.

Download de contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex ook de tools Optimaal Aanschrijven, Optimaal Produceren en Optimaal Bestellen.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Optimaal Bestellen. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: