INLOGGEN

Optimaal Produceren

Optimaal productieadvies

Met Optimaal Produceren krijgt u advies over de best passende productiemethodiek en ondersteuning in het productieproces, terwijl u blijft kiezen voor dat wat het best bij uw apotheek past.

Optimaliseren van het farmalogistieke proces voor de levering van geneesmiddelen aan de consument staat centraal. Het uitgangspunt? Centraal waar het kan en mag, lokaal of regionaal waar nodig en zinvol. Altijd uit naam van de lokale openbare apotheek. De nieuwe logistiek zorgt voor verbeterde dienstverlening in de apotheek, verbeterde klantbeleving en meer tijd voor zorgtaken bij de apotheker.

Optimaal Produceren:

  • zelf kiezen tussen centraal, lokaal of regionaal produceren;

  • rekening houden met de wensen van de apotheek.


Onze projecten

Central Filling Mosadex

Receptregels centraal in laten pakken en verzendklaar maken op patiëntniveau? Dat kan met Central Filling. Een kostenbesparende innovatie omdat minder personeel en een minimale lokale voorraad nodig is voor de receptverwerking.

Lees meer

SMART

Hét productiemanagementsysteem om de receptverwerking in de apotheek goed te organiseren. Of u nu kiest voor lokale of regionale verwerking van de receptstroom, met SMART heeft u de regie over en inzicht in het productieproces.

Lees meer 

Meer weten over Optimaal Produceren?

Uw accountmanager helpt u graag.

Download de contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex ook de tools Optimaal Aanschrijven, Optimaal Produceren en Optimaal Bestellen.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen  

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft, is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Optimaal Produceren. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: