INLOGGEN

Workshop apotheek en wijkzorg

Nieuw in 2021!

bij u in de regio, bij voorkeur in de apotheek
450 euro (ex. btw)

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Medicatie+Zorg constateert dat regionale afstemming met thuiszorgorganisaties een behoefte is binnen veel apotheken. Om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: Apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Inschrijven Stuur door

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Medicatie+Zorg constateert dat regionale afstemming met thuiszorgorganisaties een behoefte is binnen veel apotheken. Om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: Apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Praktische informatie

Doelgroep: apothekers en (op uitnodiging van de apotheek) één of meerdere thuiszorgorganisaties die zorg verlenen aan cliënten van de apotheek
Duur: één dagdeel
Kosten: € 450,- ex. btw
Locatie: bij u in de regio, bij voorkeur in de apotheek
Data: in overleg


Doelstelling:

Vanuit wederzijds begrip voor elkaars werk(wijze) samen tot betere processen en zorgverlening komen. De workshop heeft als doel de samenwerking tussen de apotheek en de samenwerkende thuiszorgorganisatie(s) vorm te geven of te optimaliseren. De knelpunten in het medicatieproces van de thuiszorg worden besproken en waar mogelijk worden samen oplossingen bedacht.

Inschrijven Terug naar het overzicht

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: