INLOGGEN
 

Een optimaal logistiek proces in de apotheek

Een goede farmalogistiek is essentieel voor het leveren van zorg op maat. De technologieën en innovaties van de receptreis van Mosadex Groep zorgen voor een optimaal logistiek proces. Van productie tot voorraadbeheer. Van aanschrijven tot levering. Stap voor stap worden alle apotheekprocessen efficiënter ingericht. U als apotheker blijft aan het roer, maar houdt meer tijd over om uw zorgconsument nóg beter van dienst te zijn.

Onze projecten

Optimaal Aanschrijven

Met deze software schrijft u altijd het juiste product aan. Tijdens de receptverwerking ontvangt u een optimaal aanschrijfadvies en ziet u welk product het beste aansluit op de patiënt. Rekening houdend met de zorgverzekeraar, mandaat en beschikbaarheid.

Lees meer  

Optimaal Produceren

Met Optimaal Produceren krijgt u advies over de passende productiemethodiek en ondersteuning in het productieproces, best passend bij uw apotheek.

Lees meer  

Optimaal Bestellen

Met Optimaal Bestellen heeft u altijd het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in uw apotheek. Het voorraad- en assortiment beheersysteem zorgt voor tijdwinst, kostenbesparing en ontzorging in uw apotheek.

Lees meer

Optimaal Leveren

Zorgconsumenten zijn in korte tijd gewend geraakt aan een groot leveringsgemak. Met Optimaal Leveren speelt een apotheker hier handig op in. De apotheker wordt volledig ondersteund bij het leverproces en de zorgconsument heeft de keuzevrijheid.

Lees meer

Benieuwd naar de andere innovaties van Mosadex?

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: