Nieuws

Nog meer magenta-roze in Nederland!

10 juli 2018
D.I.O.-drogisterij Oosterwolde in Vlagtwedde, Yvonne in Eindhoven, Oud-Rijswijk in Rijswijk en Mets op Texel kregen al eerder de DA look-and-feel. Vanaf vandaag zijn ook zeven van de eigen D.I.O.-winkels omgetoverd naar DA.

Giro Di Kika afsluiting

02 juli 2018
Op verzoek van onze volgers sluiten we de Giro Di Kika toch af met een laatste vlog. 

Lisette Havermans in gesprek met Careality

29 juni 2018
In een interview met Careality vertelt algemeen directeur Lisette Havermans over de nieuwe strategie van NDS; "Mooie kansen voor DA als persoonlijke gezondheidsgids".  Lees hier het volledige interview. 

Deelnemer Giro di KiKa overleden

27 juni 2018
Gisteren is in Italië tijdens de Giro di KiKa een deelnemer uit een ander team ernstig ten val gekomen en overleden. De echtgenote van de overleden deelnemer heeft de wens uitgesproken het evenement voort te zetten omdat dit is wat hij gewild had. Zo zijn ook de fietsers van het Service Apotheekteam vandaag begonnen aan de vierde etappe.

Giro Di Kika dag 2!

26 juni 2018
25 graden en bewolkt. Perfect weer, volgens onze Giro-fietsers van het Service Apotheekteam. Maar dat is vandaag.
Zondag was een monstertocht. In de tweede afdaling kwamen de fietsers in een enorme stortbui terecht, waardoor ze enigzins onderkoeld dreigden te raken. De temperatuur liep opeens terug naar 8 graden. 

Giro Di Kika dag 1!

26 juni 2018
De Service Apotheek-ploeg is aan haar zesdaagse fietstocht begonnen. Roelof-Jan volgt en blogt. Bekijk hier de eerste video!

Mosadex-magazine nummer 8

25 juni 2018
Het Mosadex-magazine is weer beschikbaar! In dit nummer staat de patiënt centraal. We spreken met zorgverleners die een rol spelen bij het centraal stellen van de patiënt, maar ook lezen we hoe medicatie op maat hier een bijdrage aan levert. De volgende onderwerpen leest u in dit nummer:

Care4homecare biedt immunotherapie thuis voor patiënten met melanoom

25 juni 2018
Sofia Godfriedt (22) heeft een melanoom en is onder behandeling in het Melanoom-centrum van Máxima Medisch Centrum. Zij krijgt thuis immunotherapie. “Vanwege de lange reisafstand naar het ziekenhuis kwam ik in aanmerking voor thuismedicatie. Daar heb ik meteen ja tegen gezegd.”
Thuisbehandeling immunotherapie door Joop Djontono

Holland Pharma Informatiebeurs trekt ruim 500 bezoekers

05 juni 2018
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Holland Pharma Informatiebeurs plaats in Graafschap Stadion de Vijverberg. Meer dan 500 mensen hebben de beurs bezocht.

Giro di KiKa 2018

25 mei 2018
Laat uw hart spreken en doneer nu! Onze helden van team Service Apotheek Roelof Jan, Jeroen, René en Ludwig fietsen voor KiKa: zes onvergetelijke en uitdagende etappes in de strijd tegen kinderkanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. En daar is onderzoek voor nodig.

Pagina's