Samenwerking met zorgorganisaties

Het medicatieproces in zorgorganisaties is behoorlijk complex. Denk aan het uitvoeren van medicatiebeoordelingen, toedienlijsten die niet actueel zijn of miscommunicatie tussen de apotheek en de zorginstelling. Wij ondersteunen u onder andere met ons expertisecentrum Medicatie+Zorg en het digitale toedienregistratiesysteem NCare.

Medicatie+Zorg
Medicatie+Zorg is het expertisecentrum op het gebied van instellingsfarmacie en adviseert en begeleidt apothekers bij het inrichten van het medicatieproces in zorgorganisaties. Zo wordt u de lokale expert die maatwerk kan leveren! Daarnaast biedt Medicatie+Zorg scholing aan in de vorm van een masterclass instellingsfarmacie. Centraal staan onder andere de Veilige Principes in de medicatieketen en de meest actuele wet- en regelgeving. Download de factsheet onderaan de pagina of lees verder op medicatiepluszorg.nl.

Contactgegevens
E info@medicatiepluszorg.nl

NCare, het digitale voorschrijf- en toedienregistratiesysteem
NCare maakt het gehele medicatieproces inzichtelijk, beheersbaar en controleerbaar voor alle betrokken partijen. Met NCare heeft u altijd inzicht in actuele medicatie. Voorschrijven, toedienregistratie, dubbele controle en bestellen; alles in één digitaal systeem. NCare borgt het medicatieproces op basis van de Veilige principes in de medicatieketen. NCare is beschikbaar als webapplicatie en als app voor smartphone en tablet. Lees er meer over op ncare.nl.

Contactgegevens
+31 33 450 50 60
E ncare@ncontrol.nl  

Meer weten?
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.