Geneesmiddelen

Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van al uw medicijnen. Ook importeren we medicijnen binnen Europa. Daarnaast adviseert NChecker van NControl u welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar.

Groothandel
Mosadex C.V. koopt in, verkoopt en distribueert genees- en hulpmiddelen. Vanuit drie vestigingen (Elsloo, Leiden en Nieuwleusen) belevert onze groothandel zo'n 730 zelfstandige apotheken. Efficiënt door elektronische orderafhandeling, in-night distributie en het leveren van sturingsinformatie.

Contactgegevens
+31 88 99 08 050
info@mosadex.nl

Import medicijnen
Fisher Farma en Medcor importeren farmaceutische producten en diensten binnen Europa. Naast een uitgebreid assortiment geneesmiddelen bieden we u ook een ruim assortiment medische hulpmiddelen aan. Met meer dan 2500 producten en registraties vormen Fisher Farma en Medcor de verbinding tussen het aanbod en de vraag in binnen- en buitenland. U bent verzekerd van producten met hoge kwaliteit. Wij zijn ISO-, GDP- en GMP-gecertificeerd. Ook profiteert u van inkoopvoordeel. Bestelt u voor 16.00 uur? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Lees meer op fisherfarma.nl.

Contactgegevens
T + 31 88 103 89 00
verkoopbinnendienst@fisherfarma.com

Assortimentsadvies
Wilt u weten welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar? NChecker van NControl adviseert u hierover. 

Een afnemer bij onze groothandel (Mosadex C.V.) krijgt ook advies als er suboptimaal is geleverd (verschil tussen vergoedingsprijs en inkoopprijs bij Mosadex C.V.). Met NChecker beschikt u over verschillende rapportages, een handmatige zoekfunctie, realtime feedback (NAlerts) en assortimentsadviezen. NChecker geeft uitgebreide mogelijkheden om contractuele afspraken na te leven en een optimaal rendement te behalen.

Contactgegevens
T +31 33 450 50 60
info@ncontrol.nl

Meer weten?
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.