Crossdocking

Het bestellen bij verschillende leveranciers kost uw apotheekteam iedere dag weer veel tijd. De logistieke medewerker die de voorraad beheert is dagelijks veelt tijd kwijt aan het maken, versturen en ontvangen van de orders en de bijbehorende administratie. Mosadex Groep heeft dit proces voor u vereenvoudigd.

Mosadex Groep werkt volgens het principe van crossdocking. Dat betekent dat u meerdere bestellingen, bijvoorbeeld uw bestelling bij Holland Pharma en uw bestelling bij Van Heek Medical tegelijk kunt doorsturen met uw dagelijkse bestelling bij de groothandel van Mosadex (Mosadex C.V.). Achter de schermen zorgen de logistieke professionals ervoor dat uw bestelling bij de juiste leveranciers wordt afgehandeld en daarna gebundeld tot één levering in de apotheek.

Op deze manier nemen wij u werk uit handen en hoeft u zelf minder om te kijken naar de verschillende bestellingen. Daarmee bespaart u veel tijd in het logistieke proces, tijd die u kunt besteden aan het leveren van zorg aan uw patiënten.

Meer weten?
+31 88 99 08 050
info@mosadex.nl