Overnight medicatie

Komt u weleens handen tekort in de apotheek? Met onze oplossingen Centralfilling en Smartfilling helpen we u een handje.

Centralfilling
Met Centralfilling bespaart u tijd op het klaarmaken van (herhaal)medicatie. Centralfilling is een product van de groothandel van Mosadex (Mosadex C.V.).

Via een beveiligde verbinding verzendt u de recepten dagelijks eenvoudig vanuit uw apotheek­ informatiesysteem (AIS) naar de server van de Centralfilling-apotheek. De medewerkers van Centralfilling zijn gespecialiseerd in foutloos verwerken van de recepten. Zij zorgen voor een complete afhandeling van uw recepten volgens de geldende kwaliteitsstandaard. U ontvangt de geneesmiddelen dezelfde nacht in kant-en-klare receptzakken, op naam van uw klant. Zo kunt u de volgende ochtend de recepten direct verstrekken aan uw patiënten.

Wanneer u bestelt bij Centralfilling krijgt u gratis de Voorraadindicator. Met de Voorraadindicator ziet u in uw apotheekinformatiesysteem precies wat er bij Centralfilling op voorraad is. Het grote voordeel van Centralfilling is dat u bestelt uit vrijwel het gehele assortiment van ruim 15.000 producten van Mosadex C.V..

Contactgegevens
+31 88 990 83 75
E cf@mosadex.nl

Smartfilling
Smartfilling van NControl is hét alternatief voor dure robots en het product voor de apothekers die de herhaalmedicatie graag in eigen apotheek op een zeer efficiënte wijze willen verwerken. De verwerking van de herhaalreceptuur is nog nooit zo snel geweest. Ook hoeft u zelf niet meer het juiste recept bij het zakje te zoeken. Dit onderdeel is geautomatiseerd. Smartfilling werkt bovendien uitstekend samen met Smarttracking, de track-and-trace oplossing van Mosadex Groep.

Smartfilling maakt slim onderscheid tussen uw eigen voorraad (veelal hardlopers) en de producten die beter doorbesteld kunnen worden bij de groothandel. De recepten die u gedurende de dag heeft aangeschreven worden in een verzamelbatch doorgestuurd naar de Smartfilling-software.

Door toepassing van Smartfilling in uw apotheek kunt u met lage kosten veel receptregels in korte tijd in uw eigen apotheek klaarmaken. In vergelijking met de klassieke werkwijze bespaart u daarmee veel tijd. Het is zelfs mogelijk om recepten gedurende de zelfde dag met Smartfilling klaar te maken. Daarmee heeft u én een efficiënte werkwijze in uw backoffice én u vergroot ook de service aan uw cliënten. De deskundige adviseurs van Mosadex Groep helpen u graag bij de juiste keuze en het optimaliseren van uw apotheekprocessen.

Contactgegevens
 +31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl

Meer weten?
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.