Rolmedicatie

De Medicatierol maakt het leven van mensen die meerdere medicijnen tegelijkertijd gebruiken gemakkelijker en veiliger. Wetenschappelijk is vastgesteld dat bij gebruik de therapietrouw toeneemt en de kwaliteit van leven verbetert. Met Apotheek Voorzorg beschikken we over der grootste GDS-apotheek ter wereld en bovendien de mondiale benchmark voor kwaliteit van medicatierollen.

Voordelen
De state-of-the art productie- en schouwmachines zorgen voor uitmuntende schaalvoordelen en een lage kostprijs. Daarnaast is het mogelijk om zes verschillende soorten geneesmiddelen in een zakje te verpakken, werken we met handige voorloopzakjes zodra het uiterlijk van een medicijn is veranderd en verpakken we risicovolle stoffen apart. Nieuwsgierig naar de andere voordelen? Download de leaflet!

Verpakkingen
Om de rol opgeruimd te bewaren en eenvoudig een zakje af te scheuren, levert Apotheek Voorzorg de Medicatierol in verschillende verpakkingen. Er zijn kartonnen en kunststof dispensers verkrijgbaar. Maar ook een brievenbusverpakking of - envelop. Handig als u in de apotheek veel moet bezorgen. De brievenbusverpakking is alleen geschikt voor weekrollen.

Meer weten?
T
+ 31 88 990 87 00
E info@apotheekvoorzorg.nl