Uw levering

Uw levering ontvangt u in de bekende rode bak van de groothandel van Mosadex Groep (Mosadex C.V.). Hierin vindt u uw zending. 

Elastiekjes
De verpakkingen worden voorzien van een elastiek, waardoor u de betreffende bestelregel eenvoudig kunt traceren. Per product krijgt u de artikelen gebundeld. Op uw verzoek verpakken we de orders los, bijvoorbeeld wanneer u met een robot werkt in uw apotheek. 

Robotlevering
De levering voor uw robot ontvangt u apart. Wij kunnen deze levering in overleg ook in-night plaatsen in uw robot.

Speciale wensen?
Daar houden wij graag rekening mee. Geeft u het bij ons aan? 

Heeft u een retourzending?
Uw retourzending meldt u binnen vijf dagen telefonisch of via mosadex.nl aan. U geeft aan wat de foutmelding en/of retouraanvraag is, het juiste aantal, de juiste omschrijving en de reden (breuk ontvangen, product vervallen of te korte vervaldatum, teveel ontvangen, te weinig ontvangen, verkeerd product ontvangen, product niet ontvangen, fout genoteerd, kwaliteitsklacht, recall of verkeerd besteld).

Na de verwerking van uw melding ontvangt u na goedkeuring automatisch een fax waarop de genoemde producten en aantallen staan vermeld. Deze fax is voorzien van een retournummer. Deze stuurt u mee met de retourzending.

Track-and-trace
Alle voertuigen die goederen afhalen bij de groothandels van Mosadex Groep zijn voorzien van een GPS-voertuigvolgsysteem. Alle collo/kratten scannen zij bij: binnenkomst op het depot van de vervoerder, het laden van de totale zending (alle entiteiten van Mosadex Groep) in het voertuig en bij het afleveren van de totale zending in de apotheek. Na het afleveren zijn alle scangegevens zichtbaar voor Mosadex C.V..

Temperatuurbewaking
Al onze zendingen zijn voorzien van temperatuurbewaking.

  • Coldchain: na het verwerken van de order plaatsen wij de colli in een koelunit. Vanaf dat moment wordt de temperatuur van de colli bewaakt. Bij de overslag op het depot plaatsen we de colli in de koelunit van het voertuig dat de zending aflevert. Na het aflevermoment in de apotheek worden alle temperatuurgegevens van het gehele proces opgeslagen. 
  • Ambient: alle voertuigen zijn voorzien van temperatuurloggers, waarmee de temperaturen continu worden gemonitord. De temperatuur van de zendingen is tussen de 15 en 25 graden.   

Meer weten?
T
+31 88 99 08 050
E verkoopbinnendienst@mosadex.nl