Voorraadbeheer

U streeft naar een optimaal en efficiënt voorraadbeheer? Bekijk wat de Voorraadindicator en Smartfilling voor uw apotheek kunnen betekenen. Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

De Voorraadindicator
De Voorraadindicator van de groothandel van Mosadex Groep (Mosadex C.V.) helpt u effectief en efficiënt te bestellen. Tijdens het aanschrijfproces in uw apotheeksysteem ziet u voor ieder product een indicatie van de beschikbaarheid. U voorkomt daarmee veel extra af te handelen bestelregels verderop in het bestelproces.

Veelal worden receptregels achteraf nog aangepast als een product niet leverbaar blijkt te zijn. Dat voorkomt u nu grotendeels door direct de receptregel aan te passen tijdens het aanschrijven. En er zijn nog meer bijkomende voordelen. De afzetstatistieken in uw apotheeksysteem blijven correct, waardoor de besteladviezen de volgende maand ook goed aansluiten op de werkelijke verbruiken. De beschikbaarheid van uw assortiment verbetert daarmee. Daarnaast hoeft u achteraf minder receptregels aan te passen waardoor uw declaratieproces soepeler verloopt. Zo bespaart u weer op extra administratieve werkzaamheden.

Smartfilling voorraadadvies
Het assortiment- en voorraadbeheer is eenvoudig wanneer u gebruikmaakt van Smartfilling. Steeds meer apotheken ervaren het gemak van een optimale beschikbaarheid van de apotheekvoorraad.

Iedere maand kunt u eenvoudig het Smartfilling voorraadadvies uitvoeren. Alle voorraadparameters worden automatisch doorberekend en in Smartfilling bijgewerkt op basis van de actuele verbruikscijfers van de verstrekte producten. Ook koppelt u met de 'was-wordt functionaliteit' eenvoudig nieuwe producten aan het oude product. Dit geldt vooral voor preferente producten.

Meer weten?
+31 88 99 08 050
E info@mosadex.nl