Service Apotheek

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. Wij ondersteunen alle 450 aangesloten apotheken op professionele en innovatieve wijze bij hun dagelijkse bedrijfsvoering, zorgverlening en klantenbinding.

Met onderscheidende producten, diensten en projecten versterken we de positie van onze apothekers en assistenten als zorgverlener. Hoe uit zich dat? Meer tijd aan de balie, deskundig advies, een aantrekkelijke winkelvloer, sterk huismerk en altijd de beste service voor ruim 4 miljoen Nederlanders die klant zijn bij Service Apotheek.

Franchisenemer worden?
Ambitieus. Verbindend. Vernieuwend. Zijn dat waarden die ook bij u als ondernemer passen? Dan is er misschien een match. Bij Service Apotheek wordt iedereen gedreven door gezondheid. Natuurlijk voldoet u aan de minimale eisen die wij hebben gesteld. Omgekeerd profiteert u van de intensieve begeleiding en een landelijk bekend merk.

Zo heeft u de tijd om u te richten op datgene waar u goed in bent: het bieden van uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

Meer weten?
T
088 276 84 84
E info@serviceapotheek.nl