Schappenplan

Zonder veel moeite een professionele publieksruimte? Met het OTC schappenplan abonnement geeft u een professionele uitstraling aan de publieksruimte in uw apotheek. Het uitgekiende assortiment, een logische groepsindeling en toepassing van de juiste schapcommunicatie vergoten uw verkoopkansen! Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van dit concept.

Uw voordelen?

  • Een op maat gemaakt advies passend bij uw apotheek en klanten.
  • U heeft zelf inspraak in het assortiment.
  • Uw assortiment blijft zonder te veel tijdsinspanning actueel en aantrekkelijk.

Hoe werkt het?
Wij komen eerst bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt schappenplan en presenteren dit aan u via een visuele afbeelding per kast. Het assortiment wordt gebaseerd op de landelijk bestverkopende artikelen bij apotheken. Daarnaast houden wij ook rekening met artikelen die u in uw eigen apotheek al veel verkoopt.  

Als onderdeel van het abonnement ontvangt u bij prijswijzigingen binnen uw eigen schappenplan digitaal nieuwe schapkaartjes. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een overzicht van artikelen die binnen uw schappenplan ‘uit de handel’ zijn gegaan en niet meer leverbaar zijn. Wij geven u daarbij een advies voor een plaatsvervangend product. Ieder halfjaar controleren wij uw schappenplan op ontbrekende bestverkopende artikelen en ontvangt u een advies met aanpassingen. 

Meer weten?
T
+31 6 50 27 68 06
E rluteijn@hollandpharma.nl