Apotheekwebsite en app

Steeds meer klanten willen 24 uur per dag en op elke locatie gebruikmaken van de dienstverlening van een apotheek. Ook buiten openingstijden willen zij inzicht in hun medicatiedossier, informatie over de genees- en hulpmiddelen die zij gebruiken en online herhaalrecepten bestellen. Als moderne apotheek biedt u deze mogelijkheden via uw website en een app.

Website en webshop
De moderne zorgconsument staat niet alleen aan de balie maar bezoekt uw apotheek ook op internet. Dagelijks bezoekt ongeveer 10% van het aantal klanten dat aan de balie staat uw website. Het is dus belangrijk dat u aansluit bij de behoefte online. NControl ondersteunt u hierbij met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waarop uw klanten bovendien de mogelijkheid hebben een persoonlijke pagina aan te maken, inclusief medicatiedossier. De website is gekoppeld aan een webshop met ruim 10.000 gezondheidsproducten (die niet conflicteren met het prijsniveau in uw apotheek).

Medicijnkluis-app
Via de Medicijnkluis-app heeft uw klant de mogelijkheid altijd en overal zelf de medicatie te beheren. De functionaliteiten zijn hetzelfde als die van het persoonlijk account op de website, maar dan direct toegankelijk via de smartphone. De app is gratis en beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Meer weten? 
 +31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl