Samenwerking zorginstellingen

Mosadex Groep kan u vanuit verschillende dochterbedrijven en programma's ondersteunen bij en adviseren over uw samenwerking met zorginstellingen. We lichten een tweetal opties toe.

Expertise instellingsfarmacie
Zorginstellingen kiezen in toenemende mate voor gespecialiseerde (instellings-)apotheken met GDS-expertise. Medicatie+Zorg is het expertisecentrum dat u adviseert, begeleidt en schoolt op het gebied van farmacotherapie, actuele wet- en regelgeving, aanbestedingen, inrichten van het medicatieproces en instellingsautomatisering. Zo maken wij van u de lokale specialist!

Meer weten?
E info@medicatiepluszorg.nl

Verpleegkundige ondersteuning
Om u te ondersteunen in de levering en begeleiding van de (complexe) geneesmiddelen, kunt u de hulp van ApotheekZorg inschakelen. De verpleegkundige of verpleegkundig specialist van ApotheekZorg bezoekt uw patiënt in de zorginstelling.

ApotheekZorg is gespecialiseerd in het geven van de juiste aandacht en begeleiding bij het gebruik van complexe, specialistische geneesmiddelen en eventueel bijbehorende hulpmiddelen. De complexiteit kan zitten in de wijze van toediening, het bijwerkingenprofiel of de vervoerscondities.

ApotheekZorg heeft daarnaast een speciaal zorgprogramma voor patiënten die begeleiding nodig hebben bij het stoppen met roken. Het programma 'Stoppen met roken' is door ApotheekZorg met diverse zorgverzekeraars exclusief gecontracteerd. U kunt uw patiënten voor deze zorg verwijzen naar ApotheekZorg.

Meer weten?
+31 46 750 25 55
E info@apotheekzorg.nl