Samenwerking zorginstellingen

Mosadex Groep kan u vanuit verschillende dochterbedrijven en programma's ondersteunen bij en adviseren over uw samenwerking met zorginstellingen. We lichten een drietal opties toe.

Digitaal toedienregistratiesysteem
NCare is hét digitale voorschrijf- en toedienregistratie systeem voor een optimaal medicatieproces in zorginstellingen en thuiszorg. Het is als webapplicatie of app te gebruiken.

NCare legt vast wie, wanneer, welke medicatie aan welke patiënt toedient. Hiermee hebben zorginstellingen en thuiszorg altijd een actueel medicatieoverzicht. Ze kunnen zelfs medicatie digitaal bestellen. Maar ook dubbele controle van risicovolle medicatie op afstand doen. Ook voorschrijvers kunnen medicatie en hulpmiddelen voorschrijven, wijzigen en bestellen in NCare.

Gemak, tijdswinst en kostenbesparing
NCare levert u veel gemak, tijdswinst en kostenbesparing op. U hoeft geen deellijsten meer te printen. Er sluipen minder fouten in het systeem. En de communicatie tussen u, de arts en de verpleegkundige verloopt effectiever. 

NCare maakt het werk van de zorgverleners eenvoudiger en controleerbaar en verhoogt de kwaliteit van de zorg. Als apotheker ondersteunt u hen zo om veiliger en efficiënter te werken. Daarbij voldoen zij met NCare aan de strenge eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Meer weten?
T +31 33 450 50 60
ncare@ncontrol.nl

Expertise instellingsfarmacie
Zorginstellingen kiezen in toenemende mate voor gespecialiseerde (instellings-)apotheken met GDS-expertise. Medicatie+Zorg is het expertisecentrum dat u adviseert, begeleidt en schoolt op het gebied van farmacotherapie, actuele wet- en regelgeving, aanbestedingen, inrichten van het medicatieproces en instellingsautomatisering. Zo maken wij van u de lokale specialist!

Meer weten?
E info@medicatiepluszorg.nl

Verpleegkundige ondersteuning
Om u te ondersteunen in de levering en begeleiding van de (complexe) geneesmiddelen, kunt u de hulp van ApotheekZorg inschakelen. De verpleegkundige of verpleegkundig specialist van ApotheekZorg bezoekt uw patiënt in de zorginstelling.

ApotheekZorg is gespecialiseerd in het geven van de juiste aandacht en begeleiding bij het gebruik van complexe, specialistische geneesmiddelen en eventueel bijbehorende hulpmiddelen. De complexiteit kan zitten in de wijze van toediening, het bijwerkingenprofiel of de vervoerscondities.

ApotheekZorg heeft daarnaast een speciaal zorgprogramma voor patiënten die begeleiding nodig hebben bij het stoppen met roken. Het programma 'Stoppen met roken' is door ApotheekZorg met diverse zorgverzekeraars exclusief gecontracteerd. U kunt uw patiënten voor deze zorg verwijzen naar ApotheekZorg.

Meer weten?
+31 46 750 25 55
E info@apotheekzorg.nl