Voorschrijven

Uw samenwerking met zorginstellingen en/of thuiszorg versterken? Met NCare ondersteunt u zorgorganisatie om veiliger en efficiënter te werken.

Wat is NCare?
NCare is hét digitale voorschrijf- en toedienregistratiesysteem voor een optimaal medicatieproces in zorginstellingen en thuiszorg. Het is als webapplicatie of app te gebruiken.

NCare legt vast wie, wanneer, welke medicatie aan welke patiënt toedient. Hiermee hebben zorginstellingen en thuiszorg altijd een actueel medicatieoverzicht. Ze kunnen zelfs medicatie digitaal bestellen. Maar ook dubbele controle van risicovolle medicatie op afstand doen. Ook voorschrijvers kunnen medicatie en hulpmiddelen voorschrijven, wijzigen en bestellen in NCare.

Gemak, tijdswinst en kostenbesparing
NCare levert u veel gemak, tijdswinst en kostenbesparing op. U hoeft geen deellijsten meer te printen. Er sluipen minder fouten in het systeem. En de communicatie tussen u, de arts en de verpleegkundige verloopt effectiever. 

NCare maakt het werk van de zorgverleners eenvoudiger en controleerbaar en verhoogt de kwaliteit van de zorg. Als apotheker ondersteunt u hen zo om veiliger en efficiënter te werken. Daarbij voldoen zij met NCare aan de strenge eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ).

Meer weten? 
 +31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl