Herhaalmedicatie

Uw Service Apotheek biedt afhankelijk van lokale afspraken diverse mogelijkheden voor herhaalservice. Vraag bij uw apotheek of kijk op de website welke van onderstaande mogelijkheden voor u van toepassing zijn.

 1. Aanvragen via uw account of app
  U kunt vanuit uw online medicatieoverzicht in uw account (of app!) gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aanvragen. Dit geldt alleen als wij hierover afspraken hebben gemaakt met uw huisarts. Uw aanvraag wordt door uw eigen Service Apotheek doorgestuurd naar uw huisarts. Het herhaalrecept wordt volgens de voorwaarden van uw apotheek geleverd. Of deze optie ook voor u geldt, ziet u tijdens het registreren op de website.
   
 2. Automatisch klaarzetten (proactief herhalen)
  Als u chronisch medicatie gebruikt, kunt u uw geneesmiddelen in veel gevallen ook periodiek door de apotheek laten klaarzetten zonder dat u deze zelf hoeft te bestellen. Wij zorgen in overleg met uw arts dat deze op tijd voor u klaarstaan. U krijgt van ons bericht zodra u uw medicijnen kunt ophalen of wanneer wij deze thuisbezorgen. U hoeft dus zelf niet meer te bellen om een herhaalrecept aan te vragen.
   
 3. Herhaalnummer
  Aanvragen via een herhaalnummer. U kunt via de website gebruikmaken van de herhaalmodule met het herhaalnummer en uw geboortejaar.

Meer weten?
Stel uw vragen gerust aan uw lokale Service Apotheek.