Ondernemer worden?

Met onze 200 aangesloten winkels zitten we echt overal in Nederland. Om optimaal in te kunnen spelen op de lokale marktsituatie, kennen we bij DA een aantal winkeltypes. Immers, een kleine dorpskern vraagt om een andere winkel dan een groot winkelcentrum. Met onze formule houden we daar uiteraard rekening mee.

Fris, Gezond & Mooi
Om het onze klanten nog makkelijker te maken, hebben we alle producten in onze vernieuwde winkels daarom in drie werelden ingedeeld: Fris, Gezond en Mooi. De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterij-assortiment, waarin alles voor de persoonlijke verzorging verkrijgbaar is. Binnen de wereld Gezond treft u alles aan om gezond en vitaal te blijven. Denk aan zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie. Deze wereld wordt in samenwerking met Mooi Parfumerie ingevuld.

Winkelen bij DA: een beleving
In het winkelconcept van DA komen schoonheid en gezondheid samen in een uitnodigende winkelwereld. Iedere DA-winkel is overzichtelijk en toegankelijk. Een omgeving die inspireert. Een winkel waar klanten kunnen proberen, testen, ruiken en ervaren. Een winkel waar medewerkers klaarstaan voor de consument met een goed advies en een uitgekiend assortiment op het gebied van schoonheid en gezondheid. Een winkel die zich weet te onderscheiden! Zaken waar consumenten ook steeds meer naar op zoek gaan, zo wijst onderzoek uit.

Ziet u het zitten om als zelfstandig ondernemer uw eigen bedrijf op te starten of uit te breiden in de nieuwe richting van DA? Kijk dan naar de voorwaarden voor DA-ondernemers. Als DA-ondernemer kunt u op verschillende manieren instappen. Wilt u een bestaande zaak overnemen, een nieuwe zaak opzetten of uitbreiden? Wij adviseren en informeren u graag.

Voorwaarden
U heeft uiteraard passie voor het drogisterijvak en het verkopen van producten. U kunt zelfstandig een vestiging leiden, waarbij het leveren van topkwaliteit voorop staat. Verder verwachten wij van onze (toekomstige) DA-ondernemers dat ze een klantgerichte instelling hebben met goede contactuele eigenschappen om klanten professioneel te kunnen adviseren en helpen.

Onze selectieprocedure is streng. Maar als we geloven in uw kwaliteiten als DA-ondernemer, dan kunt u rekenen op onze onvoorwaardelijke steun en helpen we u om van uw onderneming een succes te maken.

Meer weten?
038 469 72 00
ondernemen@da.nl