Bestellen

U bestelt bij Nederlandse Drogisterij Service en Holland Pharma eenvoudig digitaal of elektronisch. 

Nederlandse Drogisterij Service
De DA-drogisten bestellen hun goederen via Nederlandse Drogisterij Service in Zwolle. Bestellen kan elektronisch via de verschillende systeemhuizen, zoals Cocosoft en Valk. Een aanvulling nodig op de bestelling? Die geeft u telefonisch of per e-mail eenvoudig door aan één van onze winkelservicedeskmedewerkers. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.

Naast de reguliere bestellingen plaatsen DA-ondernemers hun folderbestellingen via een intekenapplicatie. In deze applicatie staan de folderartikelen overzichtelijk en per (thematische) actie weergegeven. Dit maakt intekenen eenvoudig.

Holland Pharma 
Bestellen? Dat kan snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan ontvangt u van maandag tot en met zaterdag uw bestelling al de volgende dag via PostNL, DHL of Eigen Koerier. Wilt u meer gemak? Laat uw bestelling dan automatisch op een vaste dag of bij een franco order versturen. Ook is het mogelijk om elektronisch te bestellen via het Holland Pharma kassasysteem of één van de andere systeemhuizen. Voor de voorwaarden en mogelijkheden neemt u contact op met de klantenservice via info@hollandpharma.nl of +31 88 990 86 00.  

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.