Assortiment

Met keuze uit ruim 67.000 artikelen bij Nederlandse Drogisterij Service en bij Holland Pharma kunt u uw klant het meest uitgebreide assortiment bieden in uw winkel. 

DA
In onze winkels vindt u een uniek assortiment, tot wel ruim 23.000 artikelen. Significant meer dan andere grote ketens in de branche. En is uw consument op zoek naar een specifiek product? Dan bestelt u dit bij Nederlandse Drogisterij Service.

Om het assortiment overzichtelijk te presenteren is het opgedeeld in drie werelden: Fris, Gezond en Mooi. Elke wereld vertegenwoordigt een productgroep. In de wereld Fris vindt de klant alle A-merkproducten voor de dagelijkse verzorging. In de wereld gezond is alles te vinden voor een gezonde levensstijl; van vitamines tot superfoods. In de wereld Mooi vindt de klant de beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren.

Huismerk
Een speciale rol spelen onze huismerkartikelen die uw klanten vertrouwde kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs, in een modern jasje. Het DA-huismerk heeft een prominente rol in de assortimentsopbouw. Door het invullen van het huismerk creëert u een manier om uzelf te onderscheiden ten opzichte van andere spelers in de markt. De belangrijkste elementen die hierbij een rol spelen, naast de productkeuze, zijn:

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Verpakking
  • Design

Holland Pharma
Zowel zelfstandige- als ketendrogisten kunnen bij Holland Pharma inkopen. U heeft daarbij keuze uit ruim 67.000 artikelen. Wilt u uw klant een ruim assortiment bieden en nee-verkopen voorkomen? Kies dan voor het Bewustwinkelen.nl soft franchiseconcept. Uw klant bestelt online om vervolgens de bestelling bij u af te halen én te betalen. U behoudt daarbij de vrijheid om zelf uw winkelassortiment en inrichting te bepalen.