Winkelinrichting

De inrichting van uw drogisterij en de presentatie van uw producten spelen een cruciale rol bij de beleving van uw klanten. Het zijn bepalende factoren of uw klant daadwerkelijk overgaat tot de aanschaf van producten. Door de DA-formule hebben wij kennis van effectieve winkelinrichtingen, ondersteund met actuele schappenplannen en advies dat past bij uw lokale situatie.

Toegankelijkheid
Toegankelijkheid van uw drogisterij is een belangrijk aspect. Wat bij de nieuwe DA-winkels meteen opvalt is de open pui, met een open etalage en een ruime entree. De paden zijn breed, met een duidelijk hoofdpad. U struikelt niet over obstakels en displays. Lage middenmeubels zorgen voor een overzichtelijke winkel. Dit geldt ook voor de logische groepering van het assortiment in drie werelden. Met een heldere schapindeling, duidelijke navigatie en als het nodig is oplossingsgerichte schapinformatie.

Bij Fris, Gezond en Mooi draait alles om beleving en het op een mooie manier invullen van speciale presentaties en activiteiten. Dit maakt DA verleidelijk en draagt bij aan een winkelbeleving die de klant waardeert. Beleving en verleiding creëren we bijvoorbeeld door alle zintuigen van de klant aan te zetten. Veel ruiken, voelen en proberen. En geholpen worden om dit te doen.

Schappenplannen
Met een goed doordacht schappenplan spreekt u de consument aan en haalt u maximaal rendement uit het schap. De inrichting gebeurt aan de hand van verkoopcijfers, ervaringen van winkels, kennis van marktonderzoekbureaus en input van leveranciers.

Waarom werken we met schappenplannen?

  • U vereenvoudigt het keuzeproces voor de klant.
  • U presenteert een sterk commercieel winkelbeeld.
  • U maximaliseert het rendement.
  • U kunt inspelen op ontwikkelingen in de markt.
  • U profiteert van betere inkoopvoorwaarden

Om uw schappenplannen actueel te houden voeren we regelmatig wijzigingen door. Enkele keren per jaar toetsen we het schappenplanbeleid aan de huidige trends. We werken hiervoor met een schappenplankalender. U als ondernemer ontvangt periodiek een planning waarin de wijzigingen in het schappenplan worden weergegeven.

Meer weten?
E
info@da.nl