Nieuws

Geneesmiddelentekorten in 2019 verdubbeld

21 januari 2020
Geneesmiddelentekorten. Iedere apotheker heeft hier mee te maken gehad in 2019. Niet vreemd, want de tekorten liepen vorig jaar op naar 1492, tegenover 769 in 2018. Dit blijkt uit een inventarisatie door KNMP Farmanco. ‘Het zijn duidelijke cijfers’, stelt voorzitter Aris Prins van de apothekersorganisatie KNMP vast.

Mosadex-magazine nummer 11

24 december 2019
Er is weer een nieuwe editie van Mosadex-magazine beschikbaar. In nummer 11 leest u onder meer:

Bereidingen op maat via Ace Compounding

08 november 2019
Wilt u bereidingen op maat bestellen? Na uitvoerig marktonderzoek werken we per 1 januari 2020 samen met Ace Compounding. Hiermee vervalt de facilitaire overeenkomst tussen Mosadex en Fagron groep.

Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO introduceren: Het Apotheekloket

03 oktober 2019
Dé plek voor vraag en aanbod binnen de apotheekbranche. Of het nu om een tijdelijke of vaste baan gaat of een opleidingsplek tijdens de registratiefase. Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match.
Het Apotheekloket

Mosadex bij Nieuwsuur over medicijntekorten

24 september 2019
Medicijntekorten. Al 8 jaar een probleem in Nederland. Heeft u Nieuwsuur gezien? Gisteren ontvingen we een filmploeg in de groothandel en bij één van onze Service Apotheken. Omdat wij ons inzetten voor de beschikbaarheid van medicijnen, nu en in de toekomst.

Hulp bij stoppen met roken

21 augustus 2019
Rokers vinden de juiste hulpmiddelen en advies om te stoppen bij hun apotheek. Het komt ook voor dat medicijnen nodig zijn. Voor persoonlijke begeleiding kunnen ze terecht bij een speciale gedragscoach of hun huisarts.

Uitbreiding thuisbehandelingen mogelijk dankzij ZKN-keurmerk

15 juli 2019
Het ZKN-keurmerk erkent zelfstandige klinieken in Nederland. Maar wist u dat Care4homecare ziekenhuiszorg aan huis verleent? Een ambulante kliniek dus. Dit doen we al jaren. En iedere keer weer trots als we van ZKN de waardering krijgen dat we aan alle strenge eisen voldoen.

Mosadex-magazine nummer 10

03 juli 2019
Het Mosadex-magazine staat online! In deze editie onder andere aandacht voor:

Wereld Incontinentie Week 2019

20 juni 2019
Deze week is het Wereld Continentie Week. Een medisch probleem waar niet makkelijk over gesproken wordt. Juist daarom is extra aandacht en goed advies van een zorgverlener van groot belang. 

Care4homecare, Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum partners in zorg

24 mei 2019
Care4homecare, Erasmus MC en Rijndam revalidatiecentrum ondertekenen het convenant ‘Samenwerking op het gebied van zorg, afspraken in de keten’. De samenwerking maakt het mogelijk patiënten te verzekeren van goede zorg vanaf de indicatie in het ziekenhuis tot de chronische nazorg thuis.

Pagina's