Nieuws

Holland Pharma Informatiebeurs trekt ruim 500 bezoekers

05 juni 2018
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Holland Pharma Informatiebeurs plaats in Graafschap Stadion de Vijverberg. Meer dan 500 mensen hebben de beurs bezocht.

Giro di KiKa 2018

25 mei 2018
Laat uw hart spreken en doneer nu! Onze helden van team Service Apotheek Roelof Jan, Jeroen, René en Ludwig fietsen voor KiKa: zes onvergetelijke en uitdagende etappes in de strijd tegen kinderkanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. En daar is onderzoek voor nodig.

Deadline jaarlijks onderzoek patiëntervaringen in zicht

02 mei 2018
Het onderzoek toont hoe patiënten de kwaliteit in uw apotheek waarderen en waar kansen voor verbetering liggen. Meedoen? Lever dan uiterlijk 14 mei minimaal 70 volledig ingevulde vragenlijsten aan.

Mosadex-magazine nummer 7

10 april 2018
Heeft u het nieuwe Mosadex-magazine al gezien? In de editie van maart 2018 interviewen we een zorgverzekeraar, verschillende apothekers én spreken we collega's van dochterondernemingen. De volgende onderwerpen komen in Mosadex-magazine nummer 7 aan bod:
Mosadex-magazine nummer 7 staat online!

Thuismedicatie tijdens ziekenhuisopname voorkomt medicatiefouten

09 april 2018
De resultaten van het onderzoek van het ministerie van VWS 'Doorgebruik Thuismedicatie' (DGTM) liegen er niet om. Medicatiefouten en verspilling kunnen voorkomen worden en DGTM zorgt voor een hogere patiënttevredenheid.
Thuismedicatie tijdens ziekenhuisopname voorkomt medicatiefouten en verspilling

De rol van de apotheker voor een patiënt met een zeldzame ziekte

28 februari 2018
Jaarlijks op de laatste dag van februari vragen we aandacht voor zeldzame ziekten en de gevolgen daarvan voor patiënten. Ook in Nederland is er aandacht voor deze dag en kennen we de Internationale Zeldzame Ziektendag.

KNMP-congres 13 maart 2018

27 februari 2018
Thema van het congres: ‘patient power’. En Mosadex Groep is erbij. Met concrete oplossingen voor patient empowerment. Mosadex Groep investeert in een efficiënte samenwerking tussen patiënt en apotheek voor een optimaal behandelresultaat en maximale medicatieveiligheid.
KNMP-Voorjaarscongres_Mosadex-Groep_Patient-Power

Medicatiebeoordelingen voorzien in behoefte patiënt

23 februari 2018
Apotheker beter zichtbaar voor medicijngebruiker
Medicatiebeoordeling - Apotheker heeft contact met patiënt

Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap

11 februari 2018
Zondag 11 februari was het Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap. Voor ons als Mosadex Groep een belangrijke dag. Wij zijn namelijk koplopers op het gebied van medicatieveiligheid.
Internationale dag van vrouwen en meisjes in de wetenschap 2018 Service Apotheek Petra Hoogland

Service Apotheek weer van start met PREM Farmacie

09 februari 2018
PREM Farmacie is bedoeld om de kwaliteit van farmaceutische zorg te meten vanuit het perspectief van de patiënt. Service Apotheek heeft inmiddels meer dan 3.000 ingevulde vragenlijsten retour mogen ontvangen!
PREM onderzoek Farmacie Qualiview

Pagina's