Bereidingen op maat via Ace Compounding

08-11-2019

Wilt u bereidingen op maat bestellen? Na uitvoerig marktonderzoek werken we per 1 januari 2020 samen met Ace Compounding. Hiermee vervalt de facilitaire overeenkomst tussen Mosadex en Fagron groep.

Kwaliteit, service en financieel voordeel
Ace Compounding voldoet aan de voorwaarden die we stellen en de samenwerking past bij de visie van Mosadex. Ace Compounding levert kwaliteit, de service voor de patiënt is hoog en voor apothekers zoals u is er een gunstig voordeel te halen. Mosadex CV heeft een aanzienlijk belang in Ace Compounding waarvan het resultaat Mosadex en daarmee ook haar leden ten goede komt.

Uw accountmanager helpt u verder
Wij adviseren onze apothekers om gebruik te maken van de facilitaire overeenkomst tussen Mosadex en Ace Compounding. Wilt u toelichting op dit advies of heeft u vragen over de voorwaarden? Uw accountmanager helpt u graag verder.

U kunt zich nu inschrijven
Als u per 1 januari wilt starten met uw eerste bestellingen bij Ace Compounding kunt u zich nu inschrijven. Ons doel is een naadloze overgang voor uw apotheek op de doorgeleverde bereidingen van Ace. U schrijft zich op deze wijze in:

  1. Vul het klantformulier in via www.ace-pharm.nl/klantformulier.
  2. Wij verifiëren of er reeds een leveringsovereenkomst is voor de verstrekking van doorgeleverde bereidingen van Ace aan uw apotheek.
  3. Mogelijk neemt een apothekersassistent van Ace contact met u op.
  4. Per 1 januari 2020 kunt u bestellen.
Deel dit bericht:  /   /   /   /