Service Apotheek

Met zo'n 460 aangesloten zelfstandige Service Apotheken bieden wij u als leverancier een aantrekkelijk en professioneel afzetkanaal. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw product of dienst goed onder de aandacht te brengen. Een aantal opties:

Schappenplannen
Op basis van het type apotheek, beschikbare ruimte en het profiel van het marktgebied wordt een basisopzet gemaakt voor de inrichting van de publieksruimte van onze Service Apotheken. Heeft u interesse in het laten opnemen van uw producten in het schappenplan? Eventueel aangevuld met  product- en verkooptraining voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Leef! magazine
Ons huis-aan-huisblad met een oplage van ruim 1,2 miljoen is het ideale platform om uw product in de schijnwerpers te zetten. Download de factsheet met advertentiemogelijkheden in de bijlage.

Projecten
Service Apotheek zoekt altijd naar vernieuwende projecten om de zorg te optimaliseren. Denk daarbij aan het verbeteren van de therapietrouw of het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van medicijnen. Heeft u zelf ideeën voor een samenwerking? Wij horen het graag.

OTC-nieuwsbrief
Eens per maand verschijnt de speciale OTC-nieuwsbrief, gericht op assistenten. Met tips en adviezen voor het up-to-date houden van de publieksruimte, het meest actuele point-of-sale materiaal, informatie over prijswijzigingen en interacties en nog veel meer! Ook leveranciersinformatie maakt standaard deel uit van deze nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heeft u zelf ideeën voor samenwerking?
Neem gerust contact met ons op.
T +31 88 276 84 84.
E info@serviceapotheek.nl