Voorschrijven en toedienregistratie

Medicatieveiligheid borgen in de thuiszorg? Een veilig medicatieproces voor alle bewoners in uw zorginstelling? Voldoen aan de eisen van de IGZ? Hét digitale voorschrijf- en toedienregistratiesysteem NCare ondersteunt u hierbij. Het systeem is bovendien geschikt voor alle woon- en verzekeringsvormen.

Wat is NCare?
NCare is hét digitaal voorschrijf- en toedienregistratie systeem van NControl. Het is als webapplicatie of app te gebruiken. Hiermee heeft u altijd een actueel medicatieoverzicht. U kunt zelfs medicatie digitaal bestellen. Maar ook dubbele controle van risicovolle medicatie op afstand doen.

Medicatieveiligheid borgen in de thuiszorg?
Bent u eindverantwoordelijk voor een veilig medicatieproces in de thuiszorg? NCare legt vast wie, wanneer, welke medicatie aan welke cliënt toedient. En op basis van actuele medicatie en werkelijke gebruik van medicatie door de cliënt kunnen artsen digitaal medicatie voorschrijven in NCare. Zo maakt NCare het werk van de zorgverleners eenvoudiger en controleerbaar en verhoogt de kwaliteit van de zorg. Lees er meer over op ncare.nl/thuiszorgorganisatie.

Een veilig medicatieproces voor alle bewoners in de zorginstelling?
Voldoen aan de eisen van de IGZ? NCare is gebaseerd op ‘Veilige principes in de medicatieketen’ en helpt u zo om deze principes in de praktijk te volgen. NCare maakt medicatieveiligheid beter beheersbaar. Het maakt de toediening van medicatie door medewerkers binnen de zorginstelling inzichtelijk. Voorschrijven, toedienregistratie, de dubbele controle en bestellen, alles in één digitaal systeem. Lees er meer over op ncare.nl/zorginstelling

Meer weten?
T +31 33 450 50 60
ncare@ncontrol.nl