Thuisbehandeling

'No place like home'. Dit geldt ook voor patiënten die complexe, medisch specialistische, behandelingen nodig hebben. Het team van Care4homecare gelooft sterk in de kracht van thuisbehandeling.

Care4homecare is een ambulante kliniek, wij leveren zorg bij patiënten thuis met dezelfde zorgstandaard als in het ziekenhuis. Minder stress en onrust voor de patiënt. Geen kostbaar en tijdrovend vervoer naar het ziekenhuis. En dankzij een live-verbinding vanuit de woonkamer van de patiënt met het ziekenhuis, behoudt de arts supervisie maar kan de verpleegkundig specialist de patiënt behandelen. Kostenefficiënt dus.

ITB-behandeling
Eén van de therapieën die Care4homecare uitvoert bij patiënten thuis, is de ITB-behandeling. Oftewel Intratecale Toediening van het medicijn Baclofen. Deze therapie is voor mensen met zware spasmen. Via een pomp wordt het medicijn baclofen direct in het vocht rondom de ruggenmerg toegediend. Deze pomp dient bijgevuld te worden. Voorheen moest de patiënt daarvoor iedere keer naar het ziekenhuis. Doordat onze patiënten zo beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid, is dat een vervelende en kostbare onderneming. De verpleegkundig specialist van Care4homecare komt naar de patiënt thuis. Een sprong voorwaarts in de kwaliteit van leven van de patiënt en de mantelzorgers.

Meer weten?
+31 88 318 00 00
service@care4homecare.nl