INLOGGEN

Hoofd Strategische Inkoop

Borculo 40 uur hbo

Als ondernemende professional kun jij als de beste leveranciers sourcen en producten inkopen tegen de best mogelijke prijs. Heb jij het in je om jouw strategische inkoop kwaliteiten optimaal in te zetten en het beste in ons bedrijf naar boven te halen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Nederlands, Engels en Duits

ondernemend

strategische inkoper

Solliciteer direct! Stuur door

Hoofd Strategische Inkoop

Heb jij het in je om jouw strategische inkoop kwaliteiten optimaal in te zetten en het beste in ons bedrijf naar boven te halen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Als ondernemende professional is jouw kernverantwoordelijkheid het sourcen van leveranciers en het inkopen van producten tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden om de doelstellingen van Holland Pharma te realiseren. Als strategische inkoper zet je het inkoopbeleid neer en bewaak je de voortgang en uitvoering ervan. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het productassortiment en je onderhandelt over prijzen, condities en jaarafspraken met leveranciers. Product- en marktkennis zijn in deze functie essentieel. Je bent en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Op grond van deze kennis bouw je een netwerk op met als doel om in een zo vroeg mogelijk stadium Holland Pharma de eerste (exclusieve) groothandel partner te laten zijn van kansrijke start-ups/scale-ups. In deze functie ben je lid van het MT van Holland Pharma.

Wat vragen wij?

Als professional met minimaal vijf jaar werkervaring in een strategische inkoopfunctie, heb je aantoonbare ervaring met het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar inkoopstrategie. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting inkoop, bedrijfskunde of supply chain management. Bij voorkeur heb je ervaring met Dynamics 365 en je hebt een vloeiende beheersing van de Engelse en Duitse taal. Je bent een ondernemend en proactief persoon en in staat om  bedrijfsdoelen te vertalen naar een inkoopstrategie. 

Dan bieden wij je:  

Vanzelfsprekend bieden wij jou een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast een positie binnen een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. 

Over ons:

Binnen Holland Pharma werken we samen met meer dan 400 fijne collega’s. Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten en is een dochteronderneming van Mosadex Groep. Met een groot team van gespecialiseerde en hardwerkende medewerkers dragen we bij aan het leveren van 76.000 producten en artikelen. Dit kunnen reguliere, biologische en glutenvrije (medische) producten zijn die worden aangeboden in drogisterijen, apotheken, reformzaken of gezondheidscentra. Van voedingssupplementen tot geneesmiddelen en van voeding tot lichaamsverzorging.  We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één groothandel voor onze leveranciers zijn. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en ervaring kunt bijdragen aan de invulling van onze ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Heb je interesse?

Als je geïnteresseerd bent en jezelf ziet werken binnen onze organisatie, stuur dan je motivatie en cv naar:

E info@hollandpharma.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk 
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen. 

2. Kennismaken 
Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk. Dan kijken we of er een echte klik is voor ons allebei. 

3. Het tweede gesprek 
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen! 

4. Contractvoorstel 
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod. 

5. Welkom! 
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!  


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: