INLOGGEN

Product owner eHealth

's-Hertogenbosch 32-40 uur hbo/wo

Hoe houdt een patiënt overzicht over zijn medicatie? Hoe bied je digitale ondersteuning aan de apotheek? Als Product owner eHealth formuleer jij hier een visie over én weet jij de balans te vinden tussen de apotheek en de patiënt. Ben jij de specialist die wij zoeken?

innovatief en klantgericht

kennis van apotheeksystemen

specialist in ontwikkeling en implementatie

Solliciteer direct! Stuur door

Product owner eHealth

Als product owner eHealth maak je onderdeel uit van het team Digitaal. Als specialist ben jij verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en implementatie van online services, zoals het online medicatiedossier, de beheerfunctie, medicatie herhalen en de integratie met apotheeksystemen. Je gebruikt jouw kennis van het apotheekproces, de markt en techniek om oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een excellente klantbeleving en de apotheek versterkt in haar online positionering. 

Wat je écht doet

Je formuleert een visie over hoe de patiënt overzicht houdt over zijn medicatie, de interactie met de apotheek en de digitale ondersteuning van het herhaal en uitgifte proces. Dit onderbouw je met jouw analyse en kennis van de markt en apotheeksystemen. Die visie weet je om te zetten in concrete plannen en functionaliteiten, waarbij je goed de balans weet te vinden tussen de processen van de apotheek en de waarde voor de eindgebruiker. Binnen deze visie: 

  • Draag je zorg voor een zorgvuldig ontwikkelproces en implementatie, met daarbij de nodige communicatie, trainingen en materialen om dit te ondersteunen.

  • Creëer je draagvlak en ondersteun je apotheken bij het gebruik van de digitale diensten in de apotheek. Hierbij werk je nauw samen met de buitendienst en helpdesk.

  • Volg je belangrijke marktontwikkelingen, richtlijnen en wet- en regelgeving, en adviseer je proactief de collega’s over de toepassing hiervan.

Wij vragen

  • Een afgeronde opleiding op hbo- en/of academisch niveau.

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Product Owner.

  • Uitstekende kennis van apotheeksystemen, herhaalprocessen en eHealth toepassingen.

  • Ervaring met Agile (SCRUM) software ontwikkeling.

  • Een innovatieve en klantgerichte instelling. 

Waar ga je werken?

Service Apotheek is een franchiseorganisatie met 475 aangesloten apotheken. Dit zijn zelfstandig ondernemers die wij ondersteunen bij het behalen van onze gezamenlijke missie: de beste farmaceutische expertise bieden en daarmee de gezondheid verbeteren van ruim vier miljoen Nederlanders. Hoe we dit doen? We zijn ambitieus, verbindend en vernieuwend en dat zie je terug in al onze producten en diensten. Wij faciliteren onze aangesloten apotheken met toonaangevende innovaties en we zorgen dat de uitstekende eerstelijnssamenwerking en -zorg niet onopgemerkt blijft. Voor de klant betekent dit dat ze in een Service Apotheek geholpen worden zoals zij dat willen. Je voelt daarbij dat het draait om jouw gezondheid. We staan voor je klaar: fysiek in onze apotheken én 24 uur per dag online. 

Wat mag je van ons verwachten?

Met reeds 290.000 gebruikers van de Service Apotheek app, 31.000 mensen in ons COPD/Astma zorgprogramma en 8.000 unieke bezoekers per dag op onze websites bieden we jou een fantastische uitdaging om mee te helpen om onze online producten naar “the next level” te brengen. En naast een marktconform salaris, bieden we je ook nog eens een goede pensioenregeling.

Solliciteren?

Interesse? Stuur dan vóór 21 februari 2021 je motivatie en cv naar Carolien Persoon, Operationeel Manager.
E c.persoon@serviceapotheek.nl

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: