INLOGGEN

Projectapotheker

's-Hertogenbosch 32-40 uur hbo/wo

Heb jij het in je om ontwikkeling en implementatie van farmaceutische zorgdiensten optimaal te realiseren en het beste in ons bedrijf naar boven te halen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

ervaren projectmanager

je vertaalt wetenschap naar de praktijk

communicatief vaardig

Solliciteer direct! Stuur door

Projectapotheker

Wat ga je doen?

Als projectapotheker maak je deel uit van de afdeling Zorg. Je ontwikkelt en implementeert nieuwe zorgprogramma’s en zorgpaden met meerwaarde voor cliënt en apotheek.

 • Inhoudelijke concepten en diensten geef je vorm vanuit wetenschap en relevante richtlijnen.

 • De dagelijkse praktijk van de apotheek ken je als geen ander en is voor jou de basis om de behoeften van de zorgconsument en hun klantreis scherp in te zetten.

 • eHealth en digitale ontwikkelingen zie je als toegevoegde waarde.

 • Je doet in samenwerking met contracteerpartijen proposities voor betaalde zorg door zorgverzekeraars of andere commerciële partijen.

Wat vragen wij van jou?

Als ondernemende professional beschik je over visie en werk je op een hoog niveau.
Vanuit je visie neem je andere mensen mee en weet je ze inhoudelijk te overtuigen en te enthousiasmeren. En loopt het even stroef? Dan vind jij altijd een oplossing.

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als openbaar apotheker.

 • Je bent een ervaren projectmanager in de (openbare) apotheek, die proactief en nauwkeurig stuurt op resultaten vanuit de juiste prioriteiten.

 • Je bent goed op de hoogte van de (vakinhoudelijke) ontwikkelingen binnen de farmacie.

 • Je vertaalt wetenschappelijke ontwikkelingen naar de praktijk van alledag.

 • Communicatief vaardig in woord en geschrift. Je draait je hand niet om voor het schrijven van content, zowel B2B als B2C. 

Waar ga je werken?

Service Apotheek is een franchiseorganisatie met 475 aangesloten apotheken. Dit zijn zelfstandig ondernemers die wij ondersteunen bij het behalen van onze gezamenlijke missie: de beste farmaceutische expertise bieden en daarmee de gezondheid verbeteren van ruim vier miljoen Nederlanders. Hoe we dit doen? We zijn ambitieus, verbindend en vernieuwend en dat zie je terug in al onze producten en diensten. Wij faciliteren onze aangesloten apotheken met toonaangevende innovaties en we zorgen dat de uitstekende eerstelijnssamenwerking en -zorg niet onopgemerkt blijft. Voor de klant betekent dit dat ze in een Service Apotheek geholpen worden zoals zij dat willen. Je voelt daarbij dat het draait om jouw gezondheid. We staan voor je klaar: fysiek in onze apotheken én 24 uur per dag online.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een succesvol bedrijf, met veel afwisseling, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving midden in het hart van de zorg. In ons team kan jij het verschil maken. Naast een marktconform salaris en een goede pensioenregeling, hebben wij oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 Solliciteren?

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie voor 28 februari naar Vera Lunenburg, officemedewerker Kwaliteit. E v.lunenburg@serviceapotheek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs  

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: