INLOGGEN

Teamleider Magazijn

Borculo 40 uur mbo

Ben jij die resultaatgerichte, proactieve teamleider, met oog en oor voor medewerkers én het organisatiebelang? En die het beste uit beiden naar boven kan halen? Jij stelt uitdagende doelen, bent energiek en open-minded. Klinkt dit als muziek in de oren voor jou? Dan zijn wij naar jou op zoek!

ervaren

proactief

je stelt uitdagende doelen

Solliciteer direct! Stuur door

Teamleider Magazijn

Wat ga je doen?

Onze teamleider magazijn is een ervaren en proactieve leidinggevende. Samen met je mentor bouw je aan een sterk team dat in staat is gestelde resultaten (kwaliteit en productiviteit) te behalen. Je zorgt voor een goede werkverdeling, stelt uitdagende doelen en streeft naar een optimale prestatie. Je geeft energiek en open-minded leiding aan je team (ongeveer 50 medewerkers), houdt regelmatig evaluatiegesprekken, je weet wat er speelt en je optimaliseert processen. Je werkt intensief samen met je mentor en je collega-teamleiders. In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Wat vragen wij?

Je bent een verbindende leidinggevende die midden in je team staat en zorgt voor een goede balans tussen medewerkers en de organisatie. Je staat stevig in je schoenen en schept duidelijkheid in het team. Je bent klant- en resultaatgericht, mensgericht en betrouwbaar. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in logistieke richting en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Het is voor jou geen probleem om op wisselende tijden te werken, waaronder twee avonden per week en variërend van maandag tot en met zondag tussen 06.00 en 23.00 uur (onze core business vindt plaats tussen 15.00 en 23.00 uur).

Dan bieden wij je:

Herken jij jezelf hierin? Dan bieden wij je vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring en een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over ons:

Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten. Ons assortiment bestaat uit ruim 75.000 producten op het gebied van supplementen, voeding, lichaamsverzorging, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Je hebt bij Holland Pharma meer dan 450 collega’s. Samen dragen wij bij aan het op tijd leveren van bestellingen aan drogisterijen, apotheken, natuurwinkels,  therapeuten en consumenten. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één groothandel voor onze leveranciers en klanten zijn. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en ervaring kunt bijdragen aan de invulling van onze ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse?

Als je geïnteresseerd bent en jezelf ziet werken binnen onze organisatie, stuur dan vóór 18 mei 2021 je motivatie én cv naar E sollicitatie@hollandpharma.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan zeker contact met ons op. We horen graag van je!

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk 18 mei 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk. Dan kijken we of er een echte klik er is voor beiden.

3. Het tweede gesprek
We plannen een tweede gesprek direct na het eerste gesprek. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beide kanten te weten of we bij elkaar passen!

4. Contract voorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan zien we uit naar een fijne samenwerking en heten we je graag van harte welkom bij Holland Pharma!


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: