INLOGGEN

Senior software ontwikkelaar

Elsloo 40 uur hbo

Ben jij een ervaren ICT-professional die ons weet te verbazen met kennis en creatieve oplossingen? En ben jij op de hoogte van de nieuwste technieken? Wij bieden jou een uitdagende baan waar volop ruimte is voor ontwikkeling. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

hbo werk- en denkniveau

teamspeler

enthousiast

Solliciteer direct! Stuur door

Senior software ontwikkelaar

Jouw takenpakket in een notendop:

Als softwareontwikkelaar ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software die gebruikt wordt binnen de processen van de verschillende ondernemingen van Mosadex. Je doet actief mee met de verschillende scrum meetings en neemt initiatief bij het ophalen en delen van jouw kennis.

Je hebt:

Hbo werk- en denkniveau en aantoonbare en recente werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling. Kennis heb je van de volgende technieken: COBOL, PHP, Java en C#, MySQL en MSSQL (Docker is een pre). Heb je daarnaast ook ervaring met GIT, HTTP REST en Microservices of Service Oriënted Architechture? Dan zijn wij op zoek naar jou!

En verder:

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een teamspeler en je werkt graag samen met andere mensen. Ook durf je iemand aan te spreken als dat nodig is. Wij zoeken iemand die zijn werk serieus neemt, nauwkeurig werkt en volgens de planning werkt aan doelstellingen en deadlines. Tevens ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ben je bereid cursussen te volgen om je kennis te vergroten.

Je krijgt:

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf met een goed salaris, reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen. Dagelijks bieden wij vanuit onze dochterondernemingen optimale zorg en diensten aan meer dan 800 zorgverleners en 8 miljoen zorgconsumenten. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking zijn wij de gids van onze aangesloten apotheken bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 11 juli a.s. je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders.
Nog vragen over de functie of de procedure? Stuur ons dan ook een mailtje naar dit adres.

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je in de week van 12 of 19 juli 2021 weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er een echte klik is. Het kan zijn dat het eerste gesprek plaats vindt via Teams in verband met de huidige maatregelen op ons kantoor in Elsloo.

3. Het tweede gesprek
Eventueel wordt een tweede gesprek ingepland en maak je kennis met jouw collega’s. Het kan ook zijn dat we je uitnodigen voor het uitvoeren van een competentietest.

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: