INLOGGEN

Projectleider ERP

's-Hertogenbosch 32-40 uur hbo

Wij zoeken een ervaren SAP/ERP projectleider. Heb jij ERP management ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij misschien wel de juiste baan voor jou! Bekijk nu onze vacature.

verbindende schakel

afgeronde hbo-opleiding

ERP management ervaring

Solliciteer direct! Stuur door

Projectleider ERP


Wat ga je doen:

Jouw primaire taak als projectleider ERP (ERP/WMS/CRM) is het begeleiden van de selectie, implementatie en optimalisatie van verschillende softwarepakketten voor diverse bedrijven die bij Mosadex Groep horen. Je zorgt voor een efficiënte en vlekkeloze implementatie, zonder dat de dagelijkse gang van zaken wordt verstoord. Je weet goed om te gaan met deadlines en geeft de juiste resourceplanning af. Je bent de verbindende schakel tussen de bedrijfsvoering en IT. Binnen Mosadex Groep gaat Holland Pharma als eerste gebruik maken van de ERP software van Microsoft. De voorbereidingen hiervoor zijn afgerond en de implementatie is gestart.

In het project werk je nauw samen met de opdrachtgever, de programmamanager, de projectleider vanuit de leverancier, de projectleiders van onder andere WMS en voorraadoptimalisatie en natuurlijk het projectteam bestaande uit in- en externe medewerkers.

Wat vragen wij:

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal drie jaar ERP management ervaring. Je bent gecertificeerd in projectmanagement en hebt ervaring binnen farma, groothandel-, retail- en kwaliteitssystemen. Ervaring met D365UO en WMS systemen is een pré.

Wat bieden wij:

We bieden je een positie in een organisatie die volop in ontwikkeling is met vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. 

Over ons:

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! Het hoofdkantoor van Mosadex Groep zit in 's-Hertogenbosch. Tijdens jouw eerste project werk je echter bij Holland Pharma in Borculo (4 dagen per week).

Heb je interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je uiterlijk in de week van 26 juli 2021 weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

2. Kennismaken
Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of er van beide kanten een klik is.

3. Het tweede gesprek
Direct na het eerste gesprek plannen we een tweede gesprek. Twee gesprekken zijn vaak voldoende om te weten of we bij elkaar passen!

4. Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan zien we uit naar een fijne samenwerking en heten we je graag van harte welkom bij Mosadex Groep!


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: