INLOGGEN

Teamcoach

Bladel 24-32 uur hbo

Zet jij doelgerichte acties uit met het oog op een prettige en veilige werkomgeving? Als teamcoach ben jij hét aanspreekpunt voor onze ZorgTeams.

hbo werk- en denkniveau

stressbestendig

proactieve werkhouding

Solliciteer direct! Stuur door

Teamcoach

Jouw takenpakket in een notendop:

Als teamcoach werk je nauw samen met operationeel manager en apothekers aan de uitvoering van de operationele taken in de apotheek. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze ZorgTeams, bestaande uit apothekersassistenten en zorgteam medewerkers en je hebt een sturende en coachende rol. Je bent actief betrokken bij het behalen van de teamdoelstellingen, rapporteert en signaleert afwijkingen hierop en doet voorstellen ter verbetering. Ook neem je deel aan projectgroepen gerelateerd aan de zorgprogramma’s die we uitvoeren en draag je zorg voor het weekrooster van de ZorgTeams. Tenslotte zet je doelgerichte acties uit met het oog op een prettige en veilige werkomgeving gericht op samenwerking, laag verzuim en hoge productiviteit.

Je hebt:

  • hbo werk- en denkniveau;

  • inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden;

  • een proactieve werkhouding en weet van aanpakken;

  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • een klant-, resultaat-, en doelgerichte mentaliteit;

  • een stressbestendige houding en bent integer. 

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

Over je werkgever

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren medicatie aan patiënten door heel Nederland. Onze zorgprogramma’s begeleiden patiënten bij juist medicijngebruik. Wij zijn een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis begeleiden in de opstart fase van een behandeling en bij het therapietrouw blijven. ApotheekZorg is onderdeel van Mosadex Groep.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar: j.alofs@mosadex.nl t.a.v. Jaimy Alofs. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Godelieve van de Wijdeven via telefoonnummer 06 1190 7050.

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk 23 juli 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Het eerste gesprek kijken we of er een echte klik is en of de verwachtingen bij elkaar aansluiten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. Een eerste gesprek zal plaatsvinden op 26 juli 2021 of 27 juli 2021.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om te kijken of er een match is. 

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? We gaan samen jouw nieuwe uitdaging aan!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: