INLOGGEN

Product owner

's-Hertogenbosch 32-40 uur per week hbo/wo

Jij zorgt ervoor dat de website en webshop van Service Apotheek volledig aansluit bij de online ambities van de formule en bij de belangen van de eindgebruiker.

nauwkeurig

affiniteit met farmacie

ervaring met Agile

Solliciteer direct! Stuur door

Product owner

Wat ga je doen?

Als product owner maak je onderdeel uit van het team Digitaal. Als specialist ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de online ambities van de website en webshop van Service Apotheek met de uitdaging dat deze zowel optimaal aansluiten bij de eindgebruiker als ook bij de doelstellingen van een nationaal merk.

Jouw werkzaamheden:

 • Je formuleert een eigen visie op de website en webshop, onderbouwd door jouw analyse en kennis van de markt.

 • Je weet je visie om te zetten in concrete plannen en functionaliteiten, waarbij je goed de balans weet te vinden tussen de wensen en belangen van de formule en de waarde voor de eindgebruiker.

 • In het eerste jaar ligt de nadruk op de ontwikkeling van een nieuwe website en webshop, met daarna meer focus op optimalisatie, content, conversie en marketing.

 • Je draagt zorg voor een nauwkeurig ontwikkelproces en implementatie, met daarbij de communicatie en -materialen om dit te ondersteunen.

 • Je werkt samen met gerenommeerde ontwikkelpartijen voor techniek, UX en UI, en met collega’s van Service Apotheek en dochterorganisaties.

 • Je helpt apothekers bij het optimale gebruik van de applicaties.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde opleiding op hbo+ of academisch niveau.

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als product owner.

 • Ervaring met websites, webshops en digitale marketing.

 • Affiniteit met de farmacie, e-health of zorg.

 • Ervaring met Agile (SCRUM) ontwikkeling.

Waar ga je werken?

Service Apotheek is een franchiseorganisatie met 475 aangesloten apotheken. Dit zijn zelfstandig ondernemers die wij ondersteunen bij het behalen van onze gezamenlijke missie: de beste farmaceutische expertise bieden en daarmee de gezondheid verbeteren van ruim vier miljoen Nederlanders. Hoe we dit doen? We zijn ambitieus, verbindend en vernieuwend en dat zie je terug in al onze producten en diensten. Wij faciliteren onze aangesloten apotheken met toonaangevende innovaties en we zorgen dat de uitstekende eerstelijnssamenwerking en -zorg niet onopgemerkt blijft. Voor de klant betekent dit dat ze in een Service Apotheek geholpen worden zoals zij dat willen. Je voelt daarbij dat het draait om jouw gezondheid. We staan voor je klaar: fysiek in onze apotheken én 24 uur per dag online.

Wat mag je van ons verwachten?

Met inmiddels 380.000 gebruikers van de Service Apotheek app en het persoonlijk dossier, 41.000 mensen in ons COPD/Astma zorgprogramma en 8.000 unieke bezoekers per dag op onze websites bieden we jou een fantastische uitdaging om mee te helpen onze online producten naar een hoger niveau te tillen. En naast een marktconform salaris, bieden we je ook nog eens een goede pensioenregeling.

Solliciteren?

Interesse? Stuur dan vóór 1 september 2021 je motivatie en cv naar Carolien Persoon, operationeel manager E c.persoon@serviceapotheek.nl.


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: