INLOGGEN

Magazijnmedewerker(s)

Nieuwleusen 8-40 uur lbo

Wanneer een apotheek bij ons een bestelling plaatst dan verzamel jij de juiste medicijnen. Fysiek en nauwkeurig werk. Iets voor jou? Solliciteer dan meteen.

lichamelijke werkzaamheden

nauwkeurig

proactieve werkhouding

Solliciteer direct! Stuur door

Magazijnmedewerker(s)

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker help jij om te zorgen dat de medicijnen uit onze groothandel bij de apotheek terecht komen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle spullen goed worden verwerkt en verstuurd. Hoe dit in zijn werk gaat? Apotheken plaatsen een bestelling en jij verzamelt alles wat in de bestelling hoort. Weet je zeker dat de bestelling 100% klopt? Check! Dan pak je de bestelling in. Zo zorg jij dat de apotheek op tijd de juiste medicijnen krijgt.

Wat zoeken wij?

Houd je van actief werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als magazijnmedewerker moet je namelijk veel lopen, bukken, reiken en tillen. Heb je een proactieve werkhouding en ben je betrouwbaar? Dat is precies wat we zoeken! Ook moet je zeer nauwkeurig werken en de Nederlandse taal goed spreken en schrijven. Is hoofdrekenen bovendien een van je sterke punten? Fijn! Dit heb je tijdens het werk in ons magazijn namelijk ook nodig.

Wat krijg je?

Je werkt in eerste instantie via het uitzendbureau. Het werk als magazijnmedewerker kan parttime of fulltime. We willen wel dat je minimaal drie diensten per week werkt. Je kunt werken van 14.00 – 22.30 uur of van 18.00 – 22.30 uur. Dit doe je als onderdeel van een enthousiast team met leuke collega’s. Het is een fijne werkomgeving waar je veel kunt doen en leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om meerdere werkplekken aangeleerd te krijgen, zodat je veel afwisseling hebt in het werk. En deze week gewerkt? Volgende week het salaris al op je bankrekening.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Interesse?

Neem dan contact op met uitzendbureau Timing.
E
: mosadex.nieuwleusen@timing.nl of T: 088 506 30 73 (bereikbaarheid maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur).
Heb je vragen over deze vacature? Ook dan kun je bij Timing terecht.


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: