INLOGGEN

Assistent projectmanager

Bladel 32 uur hbo

Ligt jouw talent in het ondersteunen van projectmanagers? En haal je energie uit het administratief werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

analytische kijk

ervaring als key-user CRM

hbo werk-en denkniveau

Solliciteer direct! Stuur door

Assistent projectmanager

Jouw takenpakket in een notendop:

Als assistent projectmanager ondersteun je proactief de projectmanagers bij lopende projecten en de implementatie van nieuwe projecten. Daarnaast onderhoud je relaties met de interne organisatie.

Je hebt:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.

  • Je hebt kennis van Microsoft Office.

  • Een analytische kijk en bent administratief sterk.

  • Het hebben van ervaring als key-user CRM is een pre.

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract met zicht op verlenging bij goed functioneren.

Over je werkgever

ApotheekZorg (onderdeel van de Mosadex Groep) is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren genees- en hulpmiddelen rechtstreeks aan de patiënt als de behandeling om extra zorg en aandacht vraagt. Onze dienstverlening wordt uitgevoerd door multidisciplinaire zorgteams per indicatiegebied. Wij zijn een apotheek zonder balie, maar met verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis bezoeken. Waar ga je werken? Met een hecht team werken wij in Bladel aan zorgprogramma’s op maat voor onze patiënten in heel Nederland. Het apotheekteam bestaat uit verpleegkundigen, apothekers, assistenten en administratief medewerkers. Help jij ons hierbij?

Solliciteren?

Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 19 oktober 2021 je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Katrien van de Wijdeven. Vragen over deze vacature mag je ook sturen naar dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk 19 oktober 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je zo spoedig mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Het eerste gesprek kijken we of er een echte klik is en of de verwachtingen bij elkaar aansluiten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Een eerste gesprek zal plaatsvinden op 21 oktober 2021.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om te kijken of er een match is. 

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? We gaan samen jouw nieuwe uitdaging aan!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: