INLOGGEN

Proces operator

Leiden 40 uur mbo

Voor Central Filling Mosadex in Leiden zoeken wij fulltime proces operators.

verantwoordelijk

in bezit van VCA-diploma of BHV diploma

uitdagende baan

Solliciteer direct! Stuur door

Proces operator

Wat ga je doen?

Als proces operator zorg je ervoor dat de toegewezen installaties optimaal draaien. Je zorgt voor de juiste werkprocessen en optimaliseert de productie-gerelateerde processen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig kleine reparaties en kleinschalig onderhoud uit te voeren aan de machines, maar je weet ook op tijd een collega-onderhoudsmonteur in te schakelen.

Werken bij Central Filling is een verantwoordelijke baan. Patiënten zijn afhankelijk van de medicijnen die wij via de apotheek aan hen leveren. Jij signaleert daarom snel fouten, verstoringen of blokkades in het productieproces.

Wie zoeken wij?

Je hebt mbo werk- en denkniveau en affiniteit met ICT. Ook beschik je over een VCA-diploma of BHV-diploma. Wij zoeken iemand die accuraat is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je toont initiatief om verder te komen in je werk.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien Je werkt 40 uur en draait mee in een ploegendienst. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 31 oktober a.s. je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Vanessa Griekspoor. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

1. In de week van 1 november hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Benieuwd naar hoe het is om bij Central Filling Leiden te werken?

Bekijk dan de video van Tim of lees hier meer over het werken bij Central Filling Mosadex.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: