INLOGGEN

Security engineer

Elsloo 40 uur mbo

Ben jij een ervaren ICT-professional? Weet jij ons te verbazen met jouw kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe threat hunter!

flexibel

ervaring met Fortinet Security

3-5 jaar recente werkervaring

Solliciteer direct! Stuur door

Security engineer

Wat ga je doen?

Als security engineer neem je actief deel aan projecten om de algemene security te verbeteren. Je gebruikt diverse tools en zelfontwikkelde scripts om inzicht te krijgen in onze security. Verder onderzoek en analyseer je security incidenten. Maar je gaat ook actief threat hunten op onze omgevingen. Je doet verbetervoorstellen, die je vervolgens ook zelf mee implementeert. Als SOC analist ben je verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en opvolgen van incidenten. Je denkt mee hoe het proces veiliger kan en assisteert de CISO in zijn taken.

En verder:

 • Je maakt deel uit van de afdeling Compliancy en draagt bij aan NEN7510 en ISO27001 certificeringen.

 • Je werkt met omgevingen on-premise of in Azure.

 • Je werkt met tools voor threat & vulnerability management zoals Microsoft Sentinel en Microsoft Advanced Threat Protection.

 • Je werkt nauw samen met onze operations afdeling.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding en 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied van Security of Azure. Ook heb je kennis en ervaring met het inrichten van security van platformcomponenten. Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw. Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Je hebt kennis en ervaring met Fortinet Security producten en met een SIEM.

En verder:

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

 • Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.

 • Ervaring met Azure en Azure Sentinel is een pre.

 • Heb je een CSA of CEH Certificering? Dan is dat mooi meegenomen!

 • Kennis van ISMS zoals ISO 27001 is een pre.

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

 • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is totaalleverancier in de openbare farmacie. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 5 november je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een e-mail naar dit adres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: