INLOGGEN

Site reliability specialist

Elsloo 40 uur mbo

Ben jij die ervaren ICT-professional die onze Linux en de systemen van Microsoft Dynamics goed en veilig laat draaien?

3-5 jaar werkervaring

flexibel

aanpakker

Solliciteer direct! Stuur door

Site reliability specialist

Wat ga je doen?

Als site reliability specialist zorg jij ervoor dat onze Linux of Microsoft Dynamics gebaseerde ERP systemen goed, veilig en stabiel draaien. Na een kop koffie start jouw werkdag met het nakijken van het ticketsysteem. Zijn er incidenten? Dan onderzoek en analyseer je deze en kom je met een verbetervoorstel, dat je vervolgens ook zelf mee implementeert. Geen incidenten? Dan werk je aan het verbeteren van onze ERP systemen. Je installeert, bouwt en configureert geautomatiseerde servicetools, logs en testomgevingen. Tijdens jouw 40-urige werkweek loop je mee met collega’s in consignatiedienst. Ook neem je actief deel aan projecten om de business te ondersteunen.

En verder:

 • Je automatiseert taken die voorheen door mensen gedaan werden.

 • Je monitort de omgevingen op prestatie en efficiëntie.

 • Werk je met omgevingen on-premise of in Azure.

 • Je staat open voor nieuwe systemen op basis van Microsoft Azure of Microsoft Dynamics.

 • Je werkt nauw samen met onze afdeling Security.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied van systeembeheer of SRE. Ook heb je kennis en ervaring met complexe netwerken, VMware, Veaam, Devops principes en het inrichten van security van platformcomponenten. Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw. Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Je hebt kennis en ervaring met CI/CD principes en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak.

En verder:

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

 • Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.

 • Ervaring met Linux en Azure is een pre.

 • Affiniteit met logistieke processen is een pre.

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

 • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is totaalleverancier in de openbare farmacie. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 5 november je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een e-mail naar dit adres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: