INLOGGEN

Supportdesk medewerker

Elsloo 40 uur mbo

Ben jij een klantgerichte ICT-professional? Heb jij goede communicatie skills? Dan zoeken we jou!

nauwkeurig

zelfstandig

leergierig

Solliciteer direct! Stuur door

Supportdesk medewerker

Wat ga je doen?

Als supportdesk medewerker ben jij onderdeel van afdeling Operations. Je bent verantwoordelijk voor goede en adequate telefonische ondersteuning van de eindgebruikers. Je krijgt calls en tickets toebedeelt die je zo veel mogelijk zelfstandig afhandelt. Ook houd jij je bezig met incidentmanagement. Je registreert, bewaakt en houdt collega’s op de hoogte van gemelde incidenten. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan werkplekbeheer: het installeren en verbeteren van werkplekken. Denk aan smartphones, laptops, desktops, tablets, etc. Ook het bijhouden van registraties en installaties is onderdeel van jouw werk.

En verder:

  • Je beheert uiteenlopende applicaties, installeert en test werkstations en documenteert procedures en werkwijzen van de afdeling.

  • Je beheert en registreert alle apparatuur die uitgeleverd is maar ook op voorraad ligt.

  • Je plaatst hardware op onze vestigingen.

  • Je migreert gebruikers naar een nieuwe omgeving als onderdeel van projecten.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding ICT (niveau 3/4). Ook heb je relevante kennis van Microsoft technologieën zoals Windows 10 en producten van Office365. Voor het leren van nieuwe software draai jij je hand niet om. Je vindt het bovendien leuk om bij te leren. Je kunt nauwkeurig en gestructureerd werken, bent zelfstandig en werkt goed in teamverband. Ook schakel je gemakkelijk met de business en IT. Je werkt volgens planning naar doelstellingen en deadlines.

En verder:

  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

  • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is totaalleverancier in de openbare farmacie. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 5 november je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een e-mail naar dit adres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: