INLOGGEN

Teamcoach verpleegkundigen

Bladel 32-36 uur hbo

Ben jij de inspirerende en motiverende coach voor ons verpleegkundigen team die patiënten thuis begeleiden bij hun behandeling?

verbindend

stressbestendig

coachende rol

Solliciteer direct! Stuur door

Teamcoach verpleegkundigen

Jouw takenpakket in een notendop:

Als teamcoach ben je de verbindende factor tussen de verpleegkundigen en de interne organisatie. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor onze verpleegkundigen en je hebt een sturende en coachende rol. Je volgt nieuwe ontwikkelingen in de verpleegkundigen zorg op de voet en je houdt zowel je eigen als de deskundigheidsbevordering van de teams in de gaten. Je bent actief betrokken bij het behalen van de teamdoelstellingen. Ook neem je deel aan projectgroepen gerelateerd aan de zorgprogramma’s en draag je, samen met de planning, bij aan het weekrooster van de verpleegkundigen. Tenslotte zet je acties uit met het oog op een prettige en veilige werkomgeving gericht op samenwerking, laag verzuim en hoge productiviteit.

Je hebt/bent:

  • een hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal een afgeronde opleiding mbo 4 verpleegkundige;

  • inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden;

  • een proactieve werkhouding en weet van aanpakken;

  • een klant-, resultaat-, en doelgerichte mentaliteit;

  • een stressbestendige houding en bent integer;

  • een verbindende leider.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

Over je werkgever

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren medicatie aan patiënten door heel Nederland. Onze zorgprogramma’s begeleiden patiënten bij juist medicijngebruik. Wij zijn een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis begeleiden in de opstartfase van een behandeling en bij het therapietrouw blijven. ApotheekZorg is onderdeel van Mosadex Groep.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marijke Hugens. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem contact op via dit e-mailadres.

1. Je solliciteert uiterlijk 15 november 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je snel weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Tijdens het eerste gesprek kijken we of er een klik is en of wederzijdse verwachtingen bij elkaar aansluiten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. Eerste gesprekken vinden plaats in de week van 15 november.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om te kijken of er een match is. 

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan gaan we samen jouw nieuwe uitdaging aan!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: