INLOGGEN

Verpleegkundige met aandachtsgebied neurologie

Regionaal 32-36 uur mbo

Ben jij een verpleegkundige die naast het toedienen van medicatie ook voorlichting en instructies geeft? En werk jij graag binnen een specifiek aandachtsgebied zoals de ziekte van Parkinson? Dan zijn wij op zoek naar jou!

3 jaar ervaring als verpleegkundige

geregistreerd in het BIG-register

ambulante functie

Solliciteer direct! Stuur door

Verpleegkundige met aandachtsgebied neurologie

Jouw takenpakket in een notendop:

Als verpleegkundige voer je in opdracht geprotocolleerde zorghandelingen uit binnen onze zorgprogramma’s (zowel bij patiënten thuis als via (beeld-)belcontacten). Je hebt een uitvoerende en begeleidende rol richting patiënten tijdens het opstarten van medicatie in het ziekenhuis. Je geeft technische ondersteuning voor verschillende (infuus) pompen en hebt een coachende rol richting zorgprofessionals en mantelzorg in het gebruik van de medicatie en pompen. Daarnaast heb je nauw contact met je collega’s over zorginhoudelijke vragen en werk je mee aan de implementatie, evaluatie en optimalisatie van de werkprocessen.

Je hebt/bent

  • een hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal een afgeronde opleiding mbo 4 verpleegkundige;

  • geregistreerd in het BIG-register als verpleegkundige;

  • minimaal 3 jaar ervaring als verpleegkundige.

Relevante ervaring op gebied van neurologie (ziekte van Parkinson) is een pre.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

Over je werkgever

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren medicatie aan patiënten door heel Nederland. Onze zorgprogramma’s begeleiden patiënten bij juist medicijngebruik. Wij zijn een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis begeleiden in de opstartfase van een behandeling en bij het therapietrouw blijven. ApotheekZorg is onderdeel van Mosadex Groep.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar:
E hrm@mosadex.nl
ter attentie van Marijke Hugens. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan ook contact op via dit mailadres.

1. Je solliciteert uiterlijk 15 november 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je snel weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Tijdens het eerste gesprek kijken we of er een klik is en of wederzijdse verwachtingen bij elkaar aansluiten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure. Eerste gesprekken vinden plaats in de week van 15 november.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om te kijken of er een match is. 

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan gaan we samen jouw nieuwe uitdaging aan!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: