INLOGGEN

Customer service medewerker/triagist

Amersfoort 32-40 uur mbo

Weet jij hoe je klanten het beste te woord kunt staan en heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening. Daar ga jij voor zorgen.

dienstverlenend

teamspeler

zelfkennis

Solliciteer direct! Stuur door

Customer service medewerker/triagist

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en verwerken van meldingen die klanten via e-mail, telefoon of chat indienen. De binnengekomen meldingen worden direct door jou opgelost met behulp van onze kennisbank. Is het niet mogelijk om het direct op te lossen, dan wordt de melding doorgezet naar de tweede- of derdelijns specialisten. Je informeert de klant tijdig over de status van de desbetreffende melding.

Om je werk te kunnen doen, is kennis en ervaring van de apotheekbranche mooi meegenomen, maar geen harde eis. Jouw wil om alles te weten willen komen wel.

Wat vragen wij?

Als energieke professional toon je eigenaarschap voor jouw klanten. Je bent dienstverlenend, hebt een mbo-opleiding en profileert jezelf als een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis. Samen elke dag beter is ons motto. Kennis van farmaceutische zorg en de processen in een apotheek is een pre.  

Dan bieden wij je:

Je kunt direct beginnen voor 40 uur per week met een salaris van € 2.100,- tot € 2.600,- (afhankelijk van jouw kennis en ervaring). Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling.

Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. En van gezelligheid houden we ook!

Over ons:

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT-oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team! Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep; totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Solliciteren?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Petra van Gurp-Ligtenberg.
Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature!

  1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen. Tijdens het gesprek spreek je met collega’s die hetzelfde werk doen en jouw toekomstige leidinggevende.

  2. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen we je graag een aanbod.

  3. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij NControl!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: