INLOGGEN

Bedrijfskundige of bedrijfseconomische medewerker NCasso

Amersfoort 40 uur hbo

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen.

proactief

teamspeler

je maakt klanten blij

Solliciteer direct! Stuur door

Bedrijfskundige of bedrijfseconomische medewerker NCasso

Wat ga je doen?

Je begeleidt apotheken bij de declaraties aan zorgverzekeraars. Je zorgt dat ze op tijd worden ingediend, helpt met herdeclaraties en je beantwoordt tussendoor alle mogelijke vragen van de gebruikers. Jouw taak bestaat uit het monitoren en controleren van de retourinformatie van de declaraties van de zorgverzekeraars. De vragen van de gebruikers registreer je meteen in het CRM-systeem. En al deze (klant)ervaringen zet je om in een proactieve rol en draagt bij aan de optimalisatie en innovatie van ons serviceproces.

Wat vragen wij?

Als energieke professional toon je eigenaarschap voor jouw klanten. Je denkt met je klanten mee, je bent daarin dienstverlenend en proactief. Daarnaast ben je in staat om projectmatig te innoveren. Jij:

 • hebt een hbo-opleiding afgerond;

 • profileert jezelf als een teamspeler;

 • hebt een gezonde dosis zelfkennis.

Wat bieden wij?

 • Vanzelfsprekend een prima salaris (€ 2750,- tot € 3750,-) passend bij jouw kennis en ervaring.

 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling.

 • Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. Samen elke dag beter is ons motto.

 • En van gezelligheid houden we ook!

Wie is NControl?

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT-oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte  welkom in ons team! Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep; totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatie én cv naar info@ncontrol.nl t.a.v. Gery van der Hulst. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres. We horen graag van je!

 1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen. Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek. Dit is vaak voldoende om te weten of we bij elkaar passen!

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ben je akkoord met ons aanbod en heb je jouw contract getekend? Dan heten we je graag van harte welkom bij NControl!

Benieuwd naar het team van NCasso?

Bekijk dan de video van Sandra of lees hier meer over het werken bij NControl.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: