INLOGGEN

Logistiek analist

Leiden 40 uur hbo

Ben jij een kei in het analyseren van data? Kun jij die analyses omzetten in een advies voor het verbeteren van onze processen? Dan zoeken we jou!

procesverbetering

data-analyse

verantwoordelijk

Solliciteer direct! Stuur door

Logistiek analist

Wat ga je doen?

Je verzamelt data en verwerkt deze tot overzichtelijke informatie om te delen met het management. Je geeft daarnaast advies op basis van de rapportages en kengetalen. Als logistiek analist ga je aan de slag met een optimale inrichting van de processen. Dit doe je door het opzetten van projecten voor structurele procesverbetering.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.

 • Je bent vaardig in het werken met Power BI en Excel.

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Je bent proactief en hebt een positieve houding.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Omdat het nieuwe functie betreft kun je deze zelf mee vormgeven. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer! 

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren

Stuur uiterlijk 23 januari a.s. je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Vanessa Griekspoor. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

 1. In de week van 24 januari hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: